torstai 16. kesäkuuta 2016

JUST NOW CAN YOU FIND OUR HOME IN KOTIBLOGIT-MAGAZINE NR 3

Meidän koti ja Hemmo löytyy sivulta 32 alkaen.

Olen täällä 'kulissien' takana hääräillyt kaikenlaista blogiin liittyvää viimeisen muutaman kuukauden aikana ja yksi niistä hääräilyjen tuloksista paljastuu nyt. Tänään lehtipisteisiin on tullut siis myyntiin Kotiblogit-lehden uusin numero, josta voitte löytää myös meidän kodin! Aikas mahtavaa, joten ensiksi täytyykin toivottaa kaikki lehden kautta tänne blogiini eksyneet uudet vierailijat tervetulleiksi! Toivottavasti viihdytte :)

Itse löysin lehdestä minulle jo ennestään tutun seuraamani ihanan blogin Sommarbackan ja ihastuin eri toteten myös Kaikki käsistäni-blogiin, johon en ole aiemmin törmännyt!

 Toinen toistaan hienompien koti-, ruoka- ja matkailuartikkeleiden lisäksi lehdestä löytyy myös meidän bloggareiden suosittelemat kesäkohteet, muun muassa tapahtumia, tekemistä ja nähtävyyksiä, joista voi ottaa ideoita kesätekemiseen ihan täällä kotosuomessa.Eli kipin kapin lehtipisteille! :) 2 kommenttia:

  1. Moi! Ostin eilen tuon Kotiblogit-lehden ja ihastuin kovasti kotiinne! "Rennon boheemi skandinaavinen" kuulostaa juurikin sellaiselta, millaista tyyliä itsekin kotiini enemmän toivoisin :) liityin heti lukijaksi! :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Aivan mahtavaa kuulla että löysit tänne lehden kautta ja tietenkin tervetuloa! :) Toivottavasti löydät täältä inspiraatiota ja viihdyt matkassa. Sinultakin näyttäisi löytyvän blogi, tarttee tulla kurkkaamaan :) Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista