perjantai 5. elokuuta 2016

JAY IT'S FRIDAY!


Ihanaa että on taas perjantai!
Kyllä - Taas. Minusta tuntuu että viimeiset 4 viikkoa ovat menneet itsellä ihan sumussa. On ollut niin paljon töitä ja pitkiä päiviä ja ne harvat vapaapäivät mitä on ollut niin on täynnä tekemistä (ja tehty siis kaikkea kivaa!) ja silti tuntuu ettei ole saanut tehtyä mitään ja nähtyä ketään! On myös monta ärsyttävää käytännön asiaa mitä on pitänyt saada hoidettua, mutta pikku hiljaa sekin lista alkaa lyhentyä. Tämänkin viikonlopun piti olla tyhjä mutta yhtäkkiä se on jo buukattu melkein täyteen :D nojoo, kesä on kiireistä aikaa ja kyllä menot aina rauhoittuu, viimeistään tammikuussa. Hah.

Onko teilläkin sama että esim. kevät ja alkukesä saattaa olla aika rauhallista mutta loppukesästä melkeinpä jouluun saakka on ihan hirveesti kaikenlaista menoa joka suuntaan? Minusta tuntuu että se on vähän niin :P


3 kommenttia:

 1. Ihania tyyntyjä! ja sopii tosi hyvin ruskea ja vaaleanpunainen yhteen.
  T. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Eija! :) En pystynyt kävelemään näiden ohi kaupassa! En tiiä kuinka kauan kaksan näitä värejä mut toisaalta ne on niin hentoja ja utuisia ettei ne kovin paljoa hypi silmille missään vaiheessa :)

   Poista