sunnuntai 11. syyskuuta 2016

SUNNUNTAI SAPUSKAA: Helppo Valkosipuli-katkarapupasta




Mies on meillä se joka harrastaa tuota kokeilevaa keittiötä ja tämä onkin yksi sen tuotoksia. Tämä resepti on monen eri reseptin muokkaaminen meille sopivaksi ja kokeilemalla hyväksi havaittu.Ei ehkä ihan diettiruokaa, mutta oikein makoisaa.


VALKOSIPULI-KATKARAPUPASTA (n. 4 annosta)

5rkl oliiviöljyä
5kpl valkosipulinkynttä
1tl chilijauhetta (voi myös käyttää tuoretta)
1pkt kirsikkatomaatteja
suolaa
oreganoa
persilijaa / basilikaa 
katkarapuja (maun mukaan, mitä enemmän sen parempi)

n. 7 pastakiekkoa (keitä 10min)

Paista pilkotut valkosipulit ja chilijauhe öljyssä. Lisää hetken päästä puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta (suola +yritit). Lisää lopuksi sulatetut katkaravut ja kuumenna öljyseos nopeasti. Katkarapuja ei saa alkaa paistaa vaan nopea kuumennus että lämpenevät. Muuten jäävät sitkeiksi. Lisää lopuksi keitetty pasta ja sekoita. Ripottele päälle basilikanlehtiä.

Näin on nopea arkiruoka valmis tai miksei viikonlopun valkoviinilasillisen kaveri valmiina! :)



2 kommenttia:

  1. Pastan tosi ystävä ilmoittautuu! Oon aina valmis kokeilemaan uusia pastareseptejä ja tämä menee taatusti testiin.
    Sulla on muuten aivan ihana, inspiroiva sisustustyyli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti maistuu! :) kiitos kauniista sanoistasi, mukava kuulla että täältä blogistani löytyy pastareseptin lisäksi muutakin inspiroivaa!

      Poista