tiistai 27. syyskuuta 2016

SYYSSISUSTUS


Syksy painaa päälle ihan tosissaan ja lehdet kellastuvat. Mutta se on ihanaa. Minä tykkään syksystä. Tällaisista aurinkoisista ruskapäivistä eikä minua haittaa ollenkaan aamun pakkaset.

Olletteko jo avanneet kynttiläkauden? Minä kyllä polttelen kynttilöitä pitkin koko vuotta mutta tosiaan nyt kun illat pimenevät nopeammin tulee kynttilöitäkin polteltua joka päivä.

Tänä syksynä meidän olkkarin teemavärinä on tuo utuinen hailakka vaaleanpunainen. Se innostus lähti noista Svaneforsin pompulatyynyistä. Mutta ne tuo oikein kivaa ja raikasta vaihtelua sisustukseen. Otin venetsialaisia varten pois lakanat sohvan päältä ja sohva onkin nyt saannut olla ilman niitä siitä asti. Tarkoitus olisi jossain vaiheessa laittaa ne taas takaisin. Mutta ihan kivalta näyttää taas omaan silmään ilman niitäkin. Juuri sävyy sopivat krysanteemit löytyivät Lidlistä.Milläs väreillä teillä sisustetaan tänä syksynä? :)
4 kommenttia:

 1. Minä olen jo vuoden verran yrittänyt sisustaa mustavalkoisesti, mutta harmaata näyttää pukkaavan. Eilenkin lähdin katselemaan mustavalkoisia koristetyynyjä, mutta harmaita kotiutin. :D Katsotaan niitä tehostevärejä sitten, kun asunto on saatu rauhtoitettua ja mustavalkoistettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmaa on minun ihan lemppariväri sisustuksessa! Sen ympärillä kaikki värit näyttää niin hyvältä - valkoinen valkoiselta, tumma tummalta ja se rauhoittaa jopa kellertävät puulattiat tai -huonekalut :) mutta niin se kannattaakin, kun "pohja" on neutraali on helpompi tuoda niitä kausivärejäkin mukaan!

   Poista
 2. Todella kiva :) Inspiraatiokuvia :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että näistä minun räpellyksistä on inspiraatioksi muille! :)

   Poista