sunnuntai 30. lokakuuta 2016

TRAVEL FEVER: Grand Bay, Mauritius

Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.
Kuva lainattu täältä.

Kuva lainattu täältä.

Olisikohan aika paljastaa meidän tämän vuoden viimeinen reissu? Kuvista taitaakin jo arvata että kyseessä on tällä kertaa etelä ja lämpö. Voitin nimittäin viime keväänä eräässä kuvakilpailussa lennot tropiikkiin ja meidän valinta oli Mauritius koska arveltiin sen olevan sellainen paikka johon muuten ei lähdettäisi. Voitto aateltiin lunastaa nyt vuoden lopussa. Olen hieman hämmentynyt edelleen tästä matkasta, sillä en ole moneen vuoteen ollut viikon mittaisella lomalla ja saati sitten rantalomalla. On hassua ajatella että jouluun on enään alle kahdeksan viikkoa ja ennen sitä me mennään vielä täydentämään D- ja SEA-vitamiini varastot! :D Ja ehkä kaikken hämmentävintä tässä on se että sitä oikeasti voi voittaa jotain näin hienoa!

FAKTAA:
Mauritius on siis saarivaltio Intian valtameressä noin 900 kilometriä Madagaskarista itään. Se on koralliriuttojen ympäröimä tuliperäinen saari, jonka keskiylänköä reunustavat vuoret. Ilmasto Mauritiuksella on trooppinen ja lämpötila on korkea ympäri vuoden. Sateita saadaan läpi vuoden mutta ns. sadekausi ajoittuu saarella joulukuusta huhtikuuhun. Tuolloin voi saarelle iskeä trooppisia sykloneita. (Wikipedia)

Mauritius on kyllä aika mielenkiintoinen kohde ja matkasta tulee varmasti aika ikimuistoinen! Jo ihan lentojen puolesta sillä en ole ikinä lentänyt näin pitkiä matkoja. Eniten minua kiinnostaa Mauritiuksella sen lumoavan kaunis luonto ja turkoosi meri. Ehkä uskalletaan jopa mennä sukelramaan? Valokuvia siis tulee varmaan otettua ihan liikaa. Muuta en osaa oikeen sanoa, se nähdään sitten mitä tuleman pitää!


Tästä tulee NIIN SIISTIÄ! <3Ps. Onkos muilla vielä reissuja tiedossa loppuvuodeksi?2 kommenttia:

  1. Oi, mikä onni on osunut kohdallesi...vähän vihreänä täällä katselen kuvia...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, hämilläni itsekkin vielä! :)

      Poista