maanantai 28. elokuuta 2017

OMAN ELÄMÄN INDIANA JONES: LWT - Loviisan Wanhat Talot 2017 tunnelmia

LWT, Loviisan Wanhat Talot 2017
Random ihana vanha talo, joka ei siis ollut kohteena LWT-päivillä - harmi :)

Kuten jo aikaisemmin kerroinkin viikonloppuna Loviisassa järjestettiin jo lähes perinteeksi muodostunut Loviisan Wanhat Talot - perinne- ja korjausrakennustapahtumaan, jossa monet loviisalaiset avaavat kotiovensa vieraille. Tapahtumassa pääsi siis katsomaan ja ihastelemaan sisälle vanhoihin taloihin, jotka jo korjattu tai niitä missä rempat vielä kesken.

Itse en ole moneen vuoteen osallistunut tapahtumaan ostamalla ranneketta ja tutustuen sisään vanhoihin taloihin vaan ollaan vaan käyty kävelemässä kaupungilla ja nauttittu kaupungin tunnelmasta. Ttänä vuonna päätettiin kuitenkin pitkästä aikaa ostaa äitini ja tätini kanssa rannekkeet ja tutustua itse taloihin.

Tässä hieman omia tunnelmia LWT-päiviltä:Villa Limpussa oli kaunista ja omaperäisiä sisutusratkaisuja ja siellä tuoksui taivaalliselle, sillä isäntä leipoi limppuja myytäväksi vieraille.
Kuninkaanlampi talon puutarha oli upea!


LWT, Loviisan Wanhat Talot

Villa Aaltonen talo on äärettömän kaunis ilmestys ulkoapäin Pitkäkujan päässä ja jonka puutarha oli kadehdittavan kaunis!
Lilla Ljuva oli täynnä ihania rönsyileviä yksityiskohtia!


LWT, Loviisan Wanhat Talot
Vackerbacka on upean näköinen Suolatorin kulmassa eikä sisustuksessakaan ole mitään moitittavaa!

ETÄKOHTEET RUOTSINPYHTÄÄLLÄUpea punainen Seppämestarientalo seisoi jyhkeänä keskellä Ruotsinpyhtään Ruukin Sahanmäkeä. Sisustus oli suoraan kuin omasta mielikuvituksesta - eli aivan ihana! Sahanmäki 2 kohteen ehdoton vetonaula oli vanhaan autotalliin rakennetut kesäkeittiö sekä Karibia-teemainen oleskelupaikka - ihan huippuja!


Ihan jokaiseen taloon en kerennyt tänä vuonna tutustua mutta löysin kuitenkin monta suosikkia vaikken ihan kaikista muistanut kuvaa ottaakaan:2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Loviisan Wanhoista taloista. Harmittaa etten itse päässyt lähtemään sinne vaikka niin tahdoinkin. Ihana lukea tapahtumasta sinun Blogistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) harmi ettet päässyt paikalle, mutta onneksi tapahtuma on joka vuotinen niin ehkä tulevina vuosina onnistaa!

      Poista