perjantai 18. elokuuta 2017

PIENTÄ PINTAREMONTTIA: Vessan päivitys

vessa remppa suunnitelmaVessarempasta olen haaveillut koko sen ajan kun olemme tässä nykyisessä talossa asuneet ja oikeastaan innostuin ihan toden teolla muutama vuosi sitten vessanremppaamisesta mutta silloin mies ei oikeen lämmenyt idealleni - niin se sitten jäi. Mies on vissiin muutaman vuoden mutustellut asiaa mielessään ja tässä yksi ilta heitti vaan että hän on vähän miettinyt ja tehnyt laskelmia että jos rempattaisiin vessa - ja yllättäin samalla idealla, jonka hänelle silloin muutama vuosi sitten ehdotin! :D tässä ollaan siis nyt muutama päivä jo suunniteltu ja kun toinen on niin mukana ja innoissaan niin se tarttuu ja alan itsekkin olla aika innoissani tästä vähän extempore rempasta.

Suunnitelmamme on aika meitä; harmaata, mustaa, valkoista ja puunväriä. Ei siis mitään yllätyksiä. Seiniin halutaan tehdä laastilla sellainen betoninen pinta, lattiaksi tulee tumma vinyylilaatta, tummat kalusteet, puuta ja koreja ja ehkä jotain kasveja pehmentämään yleisilmettä. Viime viikonloppuna käytiinkin sitten jo ostamassa lattia, uusi pönttö (edellinen oli halki niin pakko vaihtaa, muuten ei olisi tarvinnut), seinämateriaalit ja hana. Allas ja kalusteet ovat ovat vielä hankkimatta mutta ne hankitaan suurella todennäköisyydellä Ikeasta, koska hinta ja ulkonäkö. Tummat kalusteet tuntuivat tällä hetkellä kaikista kivoimmalta vaihtoehdolta ja tulevat varmasti kivasti esille harmaasta seinästä ja altaan halusin ehdottomasti työtason päälle, en vain ulkonäön perusteella vaan myös minusta se on helpompi puhdistaa!

Eilen aloiteltiin purkaminen jo ihan tohinalla eikä seinässä juuri ole enään mitään irrotettavaa jess! Purku- ja pohjatyöhommat jatkuvat varmasti tästä edespäin iltapuhteina vielä monena päivänä mutta toivottavasti ensiviikolla olisi jo jotain konkreettista valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti