perjantai 8. joulukuuta 2017

PIENTÄ PINTAREMONTTIA: Kodinhoitohuoneen päivitys suunnitelmia


kodinhoitohuone suunnitelma


Tällä hetkellä meillä on ollut tapetilla kodinhoitohuoneen pieni päivitys. Olen onneton pyykkäri ja inhoan vaatteiden kuivumaan laittamista ja sitä ainiaan tiellä olevaa kuivaustelinettä, mitä joutuu siirtelemään harvase päivä. Kuivaus telineen takia toinen vessamme ei juuri ole käytössä koska kuivausteline on aina siinä tiellä. So sad :D

Unelmissa minulla on siis siintänyt ajatus siitä että telineitä ei tarvitsisi enään kuin hätätapauksissa. Tämä kuivausteline ongelman ratkaistaisisin asentamalla kodinhoitohuoneen pitkälle seinälle pitkä tanko, johon saisi ripustettua vaatteita kuivumaan henkareille. Tällainen systeemi meillä oli minun lapsuuden kodissani ja olen sellaisesta haaveillut niin pitkään kun olen asunut pois kotoa. Lue: pyykännyt omat pyykkini :')

Koko syksy ollaan tässä pikku hiljaa viety asiaa eteenpäin ja nyt ollaankin päästy jo sen kanssa hyvin käyntiin. Kaikki lähti rullaamaan siitä kun saatiin iso kaapisto (ei näy kuvassa) siirrettyä varastoon ja sen myötä saatiin roppakaupalla lisää liikkumatilaa koko huoneeseen. Mies alkoi heti suunnitella tankosysteemiä, joka saatiin vihdoin viime viikolla ylös kattoon. Siitä tuli huikea! (Kuvia myöhemmin)

 Suurimmaksi ongelmaksi kaapin siirrosta tuli tietenkin siksi että säilytystilaa lähti aika paljon pois ja varsinkin pyyheliinat tarvivat sellaista aika paljon. Olen tässä miettinyt kaikenlaisia vaihtoehtoja ja päätynyt siihe että hankimme tuollaisen säilytyspenkin, joka toisi tilaan toivottua istumatilaa ja sinne saisi vaikka niitä pyyheliinoja. Penkin yläpuolelle aiomme hankkia ylös seinälle kiinnitettävä ulos vedettävä kuivausteline pienille pyykeille, kuten alusvaatteille ja sukille. Ensimmäisenä hankintalistalla on myös uusi pyykkikori sekä matto, säilytyskorien ja lakaisimen lisäksi.

Jossain vaiheessa olisi myös tarkoitus ostaa uusi sivustatäytettävä pesukone tuon vanhan päältä täytettävän tilalle. Ideana siinä olisi sitten samalla vaihtaa taso ja asentaa tasolle vesipiste. Tällä tavalla saataisiin enemän pöytätilaa ja kunnollista vesipistettä olen itse kaivannut kodinhoitohuoneeseen.Sellaisia suunnitelmia tähän perjantaihin, mukavaa viikonlopun alkua kaikille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti