torstai 23. heinäkuuta 2015

Fleamarketfinds
Tässä viime aikoina on kirppikseltä tarttunut mukaan toinen toistaan kivempia löytöjä. Iskin silmäni jo viikko kaksi sitten tuohon kivaan tarjotinkoriin jossa valko-siniset kulhot. Aivan ihana varsinkin kesä pöytään ja näppärä muun muassa texmex ruuan kanssa tai tapaksille. En ennen lämmenyt ollenkaan tuolle sinisen ja valkoisen yhdistelmästä astioissa, varsinkin tuollaisissa aika romanttisissa kuvioissa, mutta niin vaan minäkin olen nyt hurahtanut niihin! Minä olen nimittäin saanut sellaisen Arabian sininen maisema - sarjan joskus sukulaisilta lahjaksi ja olen älyttömän onnellinen siitä! Ehkä haen sen kotiin vanhemmiltani jossain vaiheessa? ;) 

Toisena löytönä tein tuon valko-sinisen emalisen maitokannun! Se on vaan niin söpö ja miten kivoilta tuo mansikat siinä näyttävätkään! :) Valkoinen peltipurkki vieressä on vanha keksilaatikko, joka roikkunut mukanani varmasti ihan siitä asti kun muutin pois kotoa omaan asuntoon. Se on aina ollut tarkoitus spraymaalata mutta vasta nyt olen saanut sen aikaiseksi. Ja ihan sattumalta siihen jäi tuollainen kiva sininen viiva yläreunaan kun maalasin sen kansi päällä. Olen kyllä ihan valkosinisenmanian keskellä tällä hetkellä kun jaksan iloita tuostakin sattumasta! :D Otin purkit mukaan tänään mansikkamaalle ja voi elämä meillä on mansikoita tuossa pikkuisessa maassa! Niitähän ei ehdi sieltä kerätä ja syödä kun ne ehtivät jo tällaisessa säässä homehtua. Ajatella että tuollainen määrä mansikoita tuli yhdellä kertaa. Myös punaherukka tekee tänä vuonna vähän satoa ja poimimpa jo ekat kirsikkatomaatit. 

Samalla kirppisreissulla mukaan lähti myös tuo ekassa kuvassa näkyvä aivan superhieno rottinkinen tarjoiluvaunu! Sehän näyttää ihan kuin bambulta kun se on tuollaista paksua rottinkia ja sopii täten mainiosti yhteen Tine K:n bambukalusteiden kanssa! Näin vaunun jo muutama viikko sitten ja se jäi hirmusti kaivelemaan mieleen ja sitten ajattelin alkuviikosta että menen katsomaan että jos se on vielä siellä. Ja siellähän se nökötti ja odotti minua <3 :) 

Tänään vietettiin äitin kanssa vähän sellainen tyttöjen päivä ja käytiin naapurikaupungissa vähän asioilla ja tsekattiin myös yksi paikallinen kirppis. En vaan voinut olla jättämättä tuota rottinkista pikku lasitarjotinta/-tarjoilualustaa sinne! Muistan että omilla isovanhemmilla on joskus ollu tuollainen ja miettikää nyt miten kauniilta se näyttää kattauksissa vaikka kuppikakkujen kanssa! Kyllä vanhakansa vaan on osannut ennen :) // Har igen loppisfyndat på senaste tiden. Nyt hem har hittat alltså bl.a. serveringsbordet av rotting (det ser ju helt ut som bambu och passar därför perfekt med Tine K's bambumöblerna), runda serveringsfaten med små vitblå assietter, vitblåa mjölkkannan i emalj och den lilla serveringsfatet i glas och rotting! Vilka fynd alltså! :D jag är helt kär i blåvita kärl och är helt super lycklig över att jag äger faktiskt Arabias sininen maisema - kärl. De har jag någongång fått som present av släktingar. Jag vet inte men det är så konstigt hur glad man kan bli av sådana här några euros fynd! De kunde bara förr i tiden göra fina saker alltså! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti