maanantai 24. elokuuta 2015

Just a ahdistus
Minua vähän ärsyttää valittaa näistä sisustusahdistuksistani, mutta jotenkin todella vaikeeta yrittää pitää yllä s-i-s-u-s-t-u-s-blogia kun se punainen lanka on kadonnut. Mulla on inspiraatio on ollut nyt todella hukassa vähän aikaa, tai ei ehkä inspiraatio vaan oikeastaan ideat loppu ja tullut sellainen turnausväsymys ettei tiedä enään mitä tekisi ja mistä jatkaisi. Tämä on jotenkin todella erikoista minulle sillä viimeiset 3 vuotta olen tiennyt mitä haluan ja mihin tähdätä. Tai jos menty ojasta allikkoon olen aina tiennyt miten sieltä päästään pois kohti uusia ideoita ja suunnitelmia. Nyt olen aivan ymmälläni kun en tiedä mihin olen sen inspiksen kadottanut ja nyt tällä hetkellä en tiedä oikein mitä tehdä. Tiedän mitä ehkä haluaisin, mutta en tiedä miten sen toteuttaisin omalla tavallani ja mistä sitten alottaisin. Sisustusähkyä? 

Yllä näkyvät kuvat ovat ehkä lähimpänä sitä mitä haluaisin. Vaaleata ja tummaa ja vähän ehkä rönsyilevää ja boheemia samaan aikaan avaraa ja selkeätä höystettynä uudella ja vanhalla. Aika vaikeeta, eikö?

Mutta olen huomannut sen että kun saan jonkin asian sanottua ääneen niin seuraavassa minuutissa se ei enään tunnukkaan niin vaikealta. Nyt kun olen saanut sen sanotuksi niin sitten vaan pitäisi vaan tarttua härkää sarvista ja kokeilisi itsensä sopivaan lopputulokseen? 

Niitä vapaapäiviä siis odotellessa ;) //Inredningsdepressionen fortsätter men jag provar komma över det genom att säga om det här i bloggen så kanske jag skulle hitta inspirationen igen! I bilderna ser ni kanske det jag strävar till; ljust och mörkt med touch av bohem men ändå tillika klart och fint med både nytt och gammalt. Ganska svårt, inte sant? Men kanske jag borde bara ta fast mig i nacken och provar mig fram. I väntan på lediga dagarna ;)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti