torstai 20. elokuuta 2015

Nopea aamupala illalla
Minä en jaksa enkä kyllä ehdikkään aamuisin hirveesti alkaa tehdä mitään erikoista esim. smoothieta, mutta jos sellaista mieli tekee teen yleensä ne jo illalla valmiiksi. Ei tarvitse kolistella sitten aamuisin ja herättää koko pitäjää aikaisin aamuyöstä. Tänään oli sellainen päivä ja varauduin jo valmiiksi ja hurautin huomisen aamupalaksi smoothiet. Olin aika luovalla päällä kun ei keittiöstä löytynyt oikein mitään muuta hedelmää kuin banaania niin kävin hakemassa muutaman karviaisen takapihan pensaasta. Banaani-karviais-smoothie, hehe. Sehän smoothieissa onkin parasta kun se ei ole niin tarkkaa. Sinne viskataan juuri sitä mitä kaapista löytyy. Mutta mieluiten sieltä pitäisi kyllä löytyä rahkaa. Ja vehnäleseitä. Teen smoothien yleensä maitorahkaan ja lisään vähän vehnäleseitä niin lasillisesta saa sitten vitamiinien lisäksi myös kaikki tarvittavat proteiinit ja kuidut.

Nyt on huomisen aamupala valmiina ja jäi sitä vähän miehelle iltapalaksi. Ehkä saan taas vuoden tyttöystävä pisteitä? ;)


Ihanaa iltaa kaikille - arki is back ihan aamu- ja iltapaloissa saakka! :) // Gjorde banan-krusbärs-smoothie till morgondagens morgonmål. En banan och lite krusbär tillsammans med kvarg och vetekli i blendern. Snabbmat som är både gott och hälsosamt och innehåller både vitaminer, proteiner och fiber - d.v.s. allt vad man behöver! Jag orkar aldrig börja göra det på morgonen och jag tror att ingen annan heller vill att jag börjar använda blendern typ klockan fyra på morgonen. Men nu har vi alltså färdig morgonmål tills imorgon och nu blev det lite för mannen till kvällsmål idag också. Kanske hag fick lite "årets flickvän-ponäng" igen? ;)

Ha en trevlig kväll - vardagen is back riktigt på allvar igen t.o.m i morgon- och kvällsmålen! :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti