lauantai 15. elokuuta 2015

Pientäpintaremonttia; kalkkimaalia olohuoneeseen
Nopsat heipat täältä pienen pintarempan tohinasta!
Odottelen juuri tässä että maali kuivuisi, jotta pääsisin maalaamaan seinän toiseen kertaan. Niin kuin kuvista näette täällä olen siis maalaillut kalkkimaalilla olohuoneen ja keittiön välistä pitkää seinää. Olen potenut sisustusahdistusta tässä jo jonkin aikaa näin loppukesästä mutta löysin inspiraationi takaisin kun näin tässä vähän aikaa sitten kuvia ystäväni kodista, jossa olivat maalanneet kalkkimaalilla monta huonetta. Ja se näytti hurmaavan hienolta! Silloin tiesin että se on sitä mitä meidänkin olohuone (ja ehkä aulakin ;) )  kaipaa. Kalkkimaalia. Nopea tilaus Lifestylenordicille ja äärettömän nopea toimitus heiltä. 

Keväällä makuuhuoneeseen maalaamaani Kalklitir Emma- sävyjä jäi noin litran verran yli niin ajattelin hyödyntää sen tähän olohuoneeseen. En halunnut kuitenkaan ihan samaa sävyä kuin makuuhuoneessa, joten tilasin Lifestylenordicilta yhden pussin Basalt - sävyjä. Ne minä sekoitin keskenään (suhde ehkä 2/3 Basalt ja 1/3 Emma) ja nyt minulla on tuollainen aika uniikkisävy enkä oikein tiedä mikä sävy sieltä loppujen lopuksi tulee. Veikkaan että hieman lämpimään vivahtava sinertävä harmaa. :)

Mutta huono siitä ei voi kuitenkaan tulla, Kalklitir ei petä koskaan  <3// Snabbhej från målarfabriken! 
Som ni ser så har jag målat vardagsrummets och kökets långa vägg med kalkfärg av Kalklir. Det skall bli så fint så fint! <3 I våras blev det över från sovrummet ca. en liter av Kalklitirs Emma- färg, vilket jag använde också idag. Jag ville inte ha samma färg i vardagrummet så jag beställde från Lifestylenordic en påse av Kalklitirs Basalt-färg och blandase ihop färgerna så det blev en helt unik färgblanding. Jag gissar att det blir lite varm skiftande blågrå, men ingen vet ännu.

Men dåligt kan det inte bli, Kalklitir sviker aldrig. <3


6 kommenttia:

 1. Teillähän on laitettu tuulemaan, ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hihat heilunut koko päivän :) mutta ihan kiva tunne kun saa jotain kivaa aikaseksi! <3

   Poista
 2. Voi tuo on munkin "to do" listalla ❤️❤️ Hienoa tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se alottaminen on aina vaikein - mutta yleensä se kannattaa! ;) kiitos, siitä tuli hieno! ♥

   Poista
 3. Tulee varmasti hyvä väri!

  T.Eija

  VastaaPoista