torstai 17. syyskuuta 2015

Just a day of my Autumn holiday

Päivä on mennyt yhtä nihkeästi eteenpäin kuin tuolla ulkona on harmaata. Mutta ei se haittaa, syksy on ihanaa aikaa harmaudesta huolimatta ja mikä parasta viettelen ensimmäistä päivää tästä mun pikkuriikkisestä syyslomastani! Tänään olen siis antanut itselleni luvan olla vaan ja edelleen kipittelen täällä yökkäri päällä. Pyykkikone surraa ja tiskit tiskattu mutta muuten ollaan otettu aika rennosti. 

Otin juuri olkkarista muutaman kuvan ja tykkään ihan sikana tästä fiiliksestä mitkä nuo sohvan päälle asetetut lakanat ja lampaantaljat antavat! Sellaista tietynlaista boheemisuutta. Ripustin myös yhden makuuhuoneessa roikkuvista unisieppareista tuohon kaapinoveen ja minusta se sopii siihen kuin silmä päähän ja antaa entistä enemmän sellaisen boheemin fiiliksen.Yhden tumman ruskeista taljoista sain nimpparilahjaksi äidiltäni alkuviikosta ja se onkin päässyt olemaan sohvalla siitä saakka. Minä ja Hemmo rakastetaan taljoja! Olohuoneen nurkkaan odottelen Huutonetistä ostamaani pientä antiikkista vitriiniä. En malttaisi odottaa että se jo saapuisi :) Muutama muukin tilaus on matkalla. Niitä odotellessa. 


Ihanaa syksyistä päivää kaikille! // Nu har jag mitt lilla höstsemester och därför har jag gett lov för mig själv att ta det lite lugnare. I bilderna ser ni nuvarande vardagsrummet som jag är helt förälskad i. Tycker så mycket om bohemiska fiilisen med linnelakanen på soffan. Pricket på i:et gav drömfångaren som jag flyttade från sovrummet och hänga i dörren på gamla skåpet. Ena av bruna fårfällen fick jag i början på veckan till namsdagen av min mamma och där har den på soffan fått stå från dess. Älskar fårfäll verkligen! Väntar hem också några beställningar och en av dessa är alltså ett litet antik vintrinskåp från Huuto.net. Skåpet tänker jag hänga där i vardagsrummshörnet till vänster. Så spännande! 

I väntan på paketerna. Ha det bra alla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti