tiistai 22. syyskuuta 2015

Just little bit of herbs
Minttua. Ruohosipulia. Timjamia. Rosmariinia ja persilijaa.Yrttitarha on muuttanut keittiöön. Niin hienosti koko kesän kuistilla viihtyneet yritit saivat muuttaa sisälle...jonne ne varmasti kuolevat tuotapikaa, mutta  yritetään ainakin pitää hengissä! Tykkään hirveästi käyttää yrttejä ruuanlaitossa ja niitä tuleekin käytettyä ihan kohtuullisesti, varsinkin kun ne ovat käden ulottuvilla. Toivottavasti valo riittäisi ja pysyisivät hengissä mahdollisimman pitkään. 

Minulla on muuten pieni ongelma. joka näkyy helposti varsinkin silloin kun olen ollutvapaalla. Nimittäin luovuuteni puhkeaa tämän blogin ja valokuvien ottamisen suhteen juuri iltapäivästä/illalla. Silloin kun olisi muutakin tärkeämpää tekemistä yhtäkkiä näkee ympärillään ne kauniit jutut ja ideoita pursuaa päässä. Niin minulla on nyt ollut. Joka päivä. Mutta ei kai siitä haittaa ole jos sen itse tiedostaa ja osaa ottaa siitä kaiken irti. 


Hauskaa päivää kaikille! // Örtkrukorna fick flytta in. Mynta. Gräslök. Timjam. Rosmarin och persilja. De har växt ute på terassen så fint hela sommaren så jag hoppas de trivs här inne också, ens en liten stund. Använder gärna färska örter i matlagning men de måste vara nära för att komma ihåg dem under matlagningen. 

Jag märkte oidag att jag har ett litet problem med den här bloggen, photande och kretiviteten som behvös. Jag får nämligen min inspiration alltid först på eftermiddagen/kvällen. Då överflödar det med ideér och då ser jag först allt fina omkring mig.Så har jag haft det nu, varje dag. Och det kommer kanske ännu starckare fram under de dagar jag är ledig. Men det spelar väl ingen roll om jag själv är medveten om det och utnyttjar det. 


Ha en bra dag allesammans!

2 kommenttia:

  1. Mullakin tuppaa yrtit kuolemaan sisällä, mikähän siinä on, että eivät sisällä viihdy yhtään ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en kyllä ymmärrä, kai se vissiin on loppu peleissä liian kuiva sisäilma ja valon puute ja sit pitää vissii olla nii tarkka ton kastelun kanssa - paljon mutta kohtuudella :D

      Poista