keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Just a searching of inspiration
Voi miten odotinkaan syksyä. Juuri tällaista syksyä kun päivät ovat kirkkaat ja aurinkoiset ja aamulla ovella törmää pieneen pakkaseen. Luulin että se olisi suurin inspiraationlähteeni syksyssä. Mutta ei. Jotenkin en vaan ole osannut nauttia siitä. Iltojen äkillinen pimeytyminen tuli hieman yllätyksenä ja jotenkin vetänyt mielen maahan. Kai tämä on sellaiseta normaalia "syysmasista", joka vie vähän inspiksen kaikesta. Niin minulla taisi viime vuonnakin olla? Aika vaan kultaa muistot. Kuvia on säästössä vaikka millä mitalla ja monta postausta saisi aikaiseksi mutta sanat ja sanoma puuttuvat. Ei ole inspistä kirjoittaa kun ei ole oikein mitään sanottavaa ja silloin varmaan parempi olla hiljaa?

Joten pyydän anteeksi blogin tähän astista ja ehkä myös tulevaa hiljaiseloa, odotan sitä runosuonen syttymistä. Palaillaan.

Kaunista keskiviikkoa! // Be om ursäkt att bloggen har haft en hel del tystnad på senaste och jag inte haft riktigt hjärtat med i det här på en tid. Har väl lite "höstdeppis" på gång och har tappat lite inspirationen till allt. Jag har en hög med bilder varav jag skulle kunna göra flera inlägg men hittar inte riktigt ord, har inte riktigt någonting vettigt att säga, så då är det väl bättre att vara tyst? 

Så nu vet ni orsaken till tystnaden. Jag fortsätter att söka på inspirationen. Vi återkommer.

Ha en fin onsdag!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti