sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Just some pics from our bohobedroom and a crazy ideaHeippa hei!
Tällaiselta näyttää siis makuuhuoneessa tällä hetkellä. Mutta kuten jo aikaisemmin kerroin niin mulla on nyt muutama tosi jännä idea mielessä ja yksi niistä siis liittyy makuuhuoneeseen. Rakastan näitä Kalklitirin maaleja ja olen vähän ihastunut tähän Cobalto sävyyn. Tämä innostus ja idea tuli siis ihan yhtäkkiä viime viikolla (varmaan Instagramista tai Pinterestistä, en muista) ja nyt olen vakavasti pohtinut että pitäisikö maalata makuuhuoneen yksi valkoinen seinä tuolla Kalklitirin Cobalto värillä?

// Hello! 
Så här ser det alltså nu ut i vårt sovrum men som jag berättade redan förut så har jag en ganska  spännande idé i huvudet och den tänkte jag alltså kanske genomföra i sovrummet. Jag är förälskad i Kalklitirs kalkfärger och är kanske lite mycket förtjust i Cobalto färgen. Jag fick den idén helt plötsligt förra veckan och nu har jag alltså funderat allvarligt att borde jag måla ena sovrums vita väggen med Cobalto färgen?
How about blue?Olen nimittäin nyt aivan hurahtanut siniseen! Se alkoi jo viime keväänä vienosti olohuoneen utuisen vaalean sinisistä koristetyynyistä, syksyllä siniseen vanhan vitriinikaapin ostoon, sinisen Design by- peiton ostoon ja ostin jopa utuisen sinisiä lautasia keittiöön. Ja nyt mietin siis aivan vakavissani että voisin maalata jopa yhden seinän SINISELLÄ?! :D Olenko vähän hullu?

Viimeistelisin tyylin sinisillä lakanoilla, joita löytyy "kapiokirstusta". Olen onneksi raahannut niitä mukanani lapsuuden kodistani kaikki nämä vuodet. Ne ovat edelliseltä "siniseenhurahtamisekaudelta" 90-luvun lopusta tai 2000-luvun alusta :D Tässä välissä niitä ei juuri ole käytettym joten nyt ne tuntuvat taas todella freesseiltä. Ja koska olen halunnut pitää huoneessa sellaisen boheeminfiiliksen niin sinne voisi tuoda kollaasissa esille ottamiani sinisiä esinetä ja tekstiilejä etnisillä kuvioilla. Pitää vielä miettiä.
Mitäs sanotte, olenko hullu vai oliko tämä hullun hyvä idea? :D


// Jag har ju alltså blivit helt galen på blått. Det började i våras med lite dimmigt blå dynor i vardagsrummet och fortsatte med att jag i höstas köpte ett litet blått vitrinskåp och Design by-plädet samt tallrikari i dimmigt blå färg. Och nu funderar jag allvarligt att måla ena väggen i BLÅTT! :D är jag lite crazy?

Jag skulle slutföra stilen med blåa lakan, som jag har i "ärvekistan". Som tur så har jag sparat dem alla de här åren efter att jag flyttade hemirfån. Jag hade ju alltså en sådan här "crazyinblue-period" redan i slutet av 90-talet eller början på 2000-talet. Här imellan så har jag inte riktigt använt dem så därför känns de åter ganska fresha igen. Och för att jag har viljat behålla den bohemateemat i sovrummet så kunde man hämta där in lite små greijer i blått med etniska mönster.

Måste ännu fundera.
Vad säger ni om min idé, är jag galen eller var det en galet bra idé? :D


6 kommenttia:

 1. Onpa kutsuva makuuhuone jo nyt! Aivan ihana! Pidän myös itse kovasti tuosta sinisen sävystä, vaikka ei ole kauaakaan kun vannoin ja vakuutin, että meidän sisustuksessa ei sinistä tule näkymään ikinäkoskaan (ja kappas kun jo remontissa olin itse maalailemassa seinää ja makkari ovea sinisellä). En siis pidä sinisen seinän ideaa ollenkaan hulluna. Näkisin sen tuovan makuuhuoneeseen vielä lisää rauhallista tunnelmaa. Plus, että seinän väriä on loppujen lopuksi suhteellisen helppo vaihtaa, jos alkaa kyllästyttämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itse kovasti myös meidän makkarista - rakastan tuota kalkkimaalia ja sänkykatosta, ne antavat niin kivan tunnelman! :) aivan, ei siitä todellakaan ole kauaa kun tuollaisella perus sinisellä ei olisi tullut mieleenkään sisustaa (ehkä se 90-luku oli liian terävänä mielessä) mutta nyt todellakin sininen inspiroi todella paljon ja se tuntuu taas jotenkin raikkaalta! Kiitti mielipiteestä, kiva kuulla etten ihan menettänyt järkeäni muiden miekestä! ;) ja olet niin oikeassa, sitä voi aina maalata sitten uudestaan kun kyllästyy! Siksi nää kalkkimaalit varmaan miellyttääkin itseä kovasti :D

   Poista
 2. Kyllä nuo kalklitirin maalit ovat vain niin ihania ❤️ Ja tuo vanha kaappi - love it! Ihanaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, ne vievät kyllä sydämmen mennessään! :) ♥ kaappi vanhus on kyllä hienoin huutis löytöni ja yksi rakkainmista huonekaluista! Mukavaa sunnuntaita myös teille sinne! :)

   Poista
 3. Minusta olisi hullun hyvä idea :) Sininen voisi sopis makuuhuoneen seinään, varsinkin jos lisää muuallekkin sinistä, siis lakanat yms, ja tuo talja näyttäis hyvältä :) Olen joskus kuolannut ikeassa yhtä malli makuuhuonetta, jossa oli siniset seinät. kalklitirin maalilla varmasti ihan super!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jess kiitos mielipiteestä! Minusta se olisi myös hullun hyvä idis :D ehkäpä nyt kun olen saanut vähän kannustusta niin otankin sen seuraavaksi projektiksi! :) minusta tuntuu että olen viime aikoina törmännyt sinisiin seiniin joka paikassa, niin blogeissa, pinterestissä kuin instassa, ja nyt olen sitten aivopesty sen osalta :D mutta kuten marika sanoi kommentissaan niin maali on siinä mielessä helppo kun päälle voi maalata jos alkaa kyllästymään.

   Poista