torstai 14. tammikuuta 2016

Just the top 10 purchase of the year 2015

Innostuin Valkoinen Harmaja - blogin tekemästä listasta viime vuoden parhaista hankinnoista ja tein pienen listauksen omista parhaista hankinnoista viime vuodelta.

Lista ei ole paremmuusjärjestyksessä.

1.

Hyötypuutarhan kokonaisvaltainen suurennus ja parannus muutamalla uudella kasvulaatikolla sekä istutuspöydällä ja pienellä kasvihuonekaapilla. Ikkunat olivat ilmainen bongaus paikallislehden Fb-sivuilta.

2.

Pieni sininen vitriinikaappi Huuto.netistä lähti halvalla.


3.

Homenordilta tilattu sänkykatos/baldakiini oli yksi viime vuoden ehdottomasti parhaista ostoksista! 

4.

Alkuvuodesta bongasin kirppikseltä tuon ihanan värisen ja tassujalkaisen liinavaatekaapin ja kotiutinkin sen niin pian kuin oli mahdollista.

5.

Keväällä tilasin jo hyvissä ajoin Homenordilta Tine K:n ihanat bambunojatuolit sekä pöydän ja ne kotiutivat meille sopivasti kesällä! Yksi parhaimmista ostoksista myös <3

6.

Pavilijonki oli sateisen kesän pelastus ja ulkona terassilla saattoi viettää aikaa pienestä tihkusateesta huolimatta! 

7.

Kesäkeittiön rakentaminen/teko oli mukavaa yhdessä puuhastelua miehen kanssa ja ollaan aivan älyttömän tyytyväisiä. Nyt ruuan laitto on nyt paljon helpompaa ja kivempaa kun siihen on kunnolla tilaa ja oma paikkansa takapihalla.

8.

Bali-varjo oli sellainen pieni heräteostos, jota en todellakaan ole katunut. :) 

9.

Yksi hienoimmista jutuista, jota tein viime vuonna oli ehdottomasti kalkkimaalien löytäminen ja olen älyttömän tyytyväinen jokaiseen huoneeseen ja seinään johon kalkkimaalia on sudittu. <3

10.

Kun kalkkimaalit mainittiin on myös pakko myös mainita Annie Sloanin-kalkkimaali, jolla keittiömme koki aikamoisen muodonmuutoksen! Lopputulos on kuin se olisi melkein aina ollutkin noin ja keittiö sai muutaman vuoden lisäaikaa ehdottomasti Annie Sloan - maalin avulla. Rakastan, rakastan, rakastan <3 
// Jag blev inpirerad av Valkoinen Harmaja - bloggens lista på förra årets bästa upköp och tänkte göra en titt bakåt själv också på förra årets bästa upköp och ta upp de 10 bästa.

I min lista hittade sig trädgårdlådorna och hela updateringen av trädgårdsområdet. Lilla blåa vitrinet var ett litet fynd på Huutonet och baldakinen var ett bestämt och en av bästa köp förr år! I början på året träffade jag i lokala loppisen på gästrummets fina skåp, med tassfötter. Den tog jag hem så snabbt det var möjligt. På våren beställde jag från Homenord redan i god tid härliga Tine K's bambumöbler och de fick jag hem under sommeren <3 Förutom bambumöblerna skaffade jag också en baliparasoll. Vi gjorde även andra förvandlingar utomhus och byggde sommarköket och köpte en paviljong där. De har varit förra sommarens räddning i regn när man har kunnat ändå vara ute fast det lite regnat! Sist men icke minst, måste ju kalkfärgen också nämnas, både Kalklitir som Annie Sloan, för att de har varit de största förvandlingarna vi gjort här hemma och kanske också de bästa! :) 


2 kommenttia:

  1. Sinulla on ihanan inspiroiva blogi, kun löysin tämän, piti heti selata kaikki vanhatkin postaukset :D Kiitos, odotan innolla uusia juttujasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ihanasta kommentistasi ja niin mahtavaa että tästä saa muutkin inspiraatiota! :) <3 eli tervetuloa uudestaan ja toivottavasti löydät inspistä jatkossakin :)

      Poista