perjantai 5. helmikuuta 2016

Just the day when everything went wrong

Kuvissa helmikuista olkkaria neutraaleissa väreissä ja olemuksessa. Olen niin tyytväinen tähän kokonaisuuteen ja tykkään niin tuosta harmaan,valkoisen,mustan ja tumman ruskean yhdistelmästä! <3 Pientä hienosäätöä tein vielä tänään ripustamalla nuo pienet sarvet seinälle. Minusta tila kaipasi jotain pientä extraa tuomaan sellaista boheemisuutta. Ilme muuttui heti parempaan!

---


No ei kaikki sentään niin dramaattisesti ole mennyt tänään pieleen niin kuin otsikko antaa ymmärtää vaan oikein hyvin lähtenyt päivä sai vain hieman lisämausteita muutamasta sydänkohtauksesta (kielikuvallisesti, ei oikeasti :D). Minun piti vaan nopeasti mennä käymään kaupassa ja ostamaan runebergintorttuja. Onneksi, koska muuten tämä ei olisi tullut esille. Ajattelin taas vähän ansaita vuoden tyttöystäväpisteitä ja keittää kahvit ja kattaa pöydän valmiiksi herkuilla kun mies tulee kotiin töistä. No, ei siinä mitään mutta en sitten löytänyt mistään lompakkoani!! Ensin kaivoin koko kämpän ja auton läpi. Ei mitään. Sitten miettiämään koska olen sen nähnyt viimeeksi? - No, eilen. Eilen töissä. H******I. Ei kun soittoa töihin ja venaamaan että pääsevät takaisin toimistolle. Puolen tunnin päästä hätähätäsoitto uudestaan että eivätkö jo ole toimistolla?! Muutama minuutti vielä sydänkohtausta ja googlettelut numeroita löytötavaraoimistoihin, ajokortin uusimisesta, kela-kortin kadottamisesta. Pankkikortistahan ei niin väliä haha siellä ei ole rahaa kumminkaan ;) Sitten tuli se huojentava soitto takaisin että sieltä se löytyi. Hiphip hurraa ja tämä tarina sai onnellisen lopun!!


Nyt voi todellakin sanoa että onneksi on perjantai, koska viikonloppuna kaikki olisi ollut hankalampaa :P 

// I bilderna ser ni februarivardagsrummet i neutrala färger och atmosfär. Jag är så nöjd med helheten och tycker om kobinationen av färgerna grå,vit,svart och mörk bruna! <3 Lite finslipning gjorde jag genom att hänga hornen på väggen. Jag tyckte att väggen saknade någonting som skulle ge lite mer bohemiskt feeling. Men nu blev det bra!


---

Inte kanske just så dramatiskt som rubriken antyder. Allt gick inte helt åt skogen utan en bra dag fick lite extra kryddor av några hjärtslag. Jag skulle ju bara vara en bra flickvän och fara och köpa runebergstårtor till eftermiddagskaffet när mannen skulle komma hem. Ok, som tur hade jag en sådan här plan så att det här kom fram. Ja, jag hittade alltså inte min plånbok. Ingenstans. Den var inte i huset, inte i bilen. Nej, inte i väskan och inte på gården. Sist såg jag den på arbetsplatsen igår. Det hjälpte inte annat än att ringa där och hoppas att den fanns där. Det tog en halv timme innan de ringde tillbaka. Under tiden hann jag ju få några hjärtslag, googla nummer till hittegodskontorer, hur man förnyar körkortet och vad gör man när kela-kortet har försvunnit. Bankkortet har väl inte så stor skillnad, där finns ju inte pengar ändå ;) Men så kom för samtalet och plånboken var där! Hiphip hurraa och sagan fick lyckligt slut!


Man kan verkligen säga att tack och lov är det fredag idag och inte veckoslut, för då skulle allt ha varit mycket svårare :P 2 kommenttia:

  1. Voi se on kyllä kamala tunne kun lompakko on hukassa :/ hyvä että löytyi ❤️ Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan kamala! Eikä tämä ole mulla edes ensimmäinen kerta kun soittelen töihin, milloin lompakosta ja milloin avaimista :D onneksi näin. Minulla vain vähän piktä työmatka niin sinne ei vaan hurauteta noin vain itse katsomaan vaan siinä ehtii vetää monen monet sydärit ennen sitä :P mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja lompakko kotona ja tallessa <3 Ihanat viikonloput teille myös! :)

      Poista