sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Just the Liebster Award vol. 2

Jatketaan hieman muilla jutuilla ettei ihan liian reissutäytteiseksi muutu tämä blogi! :D sain Libster Award kutsun nyt toistamiseen ja tässä vastaukseni tällä kertaa.

Kiitos Sievähelmi - blogille haasteesta! 

Miten haaste toimii?

1. Kiitä sinua nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.

2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11, kysymykseen.

3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.1. Mitä ostaisit/remppaisit  kotiisi/kotonasi jos saisit vapaasti valita ?
- WC ja kodinhoitohuoneen haluasin rempata. Meillä alkaa olla kaikki huonekalut/isot hankinnat tehty niin ostoshaaveet ovat sellaisia aika pieniä, tekstiilejä ja kippoja ja kuppoja enimmäkseen.

2. Mistä aikoinaan sait innostuksen bloggailuun?
- vuonna 2011 perustin ensimmäisen blogini. Se oli sellainen räpellys ja ihan hyvä harjoitteluversio. Muutamaa vuotta aikaisemmin olin löytänyt muotiblogit. Kun ostettiin tämä oma talo niin alkoivat sisustusblogit kiinnostaa, ja lopulta veivät mennessään. Sisustus on kiinnostanut minua aina mutta oman talon oston jälkeen sen merkitys minulle vain kasvoi ja hankittuamme silloin myös ensimmäisen järjestelmakameramme koin että tarvitsen oman tilan missä voin jakaa näitä intohimoni kohteita vapaasti. Vuonna 2012 perustin sitten tämän blogin.

3. Saatko paljon ideoita/ heti nyt inspiraatioita muiden blogeja lukiessasi? 
- saan paljon ideoita blogeista ja osa niistä tosiaan on niitä 'heti nyt'-inspiksiä, mutta käytännössä niitä en ikinä pysty kuitenkaan ihan heti nyt toteuttamaan. Jos ideat eivät ole rahasta kiinni niin viimeistään sitten materiaalista, jotka yleensä aina puuttuvat.4. Oletko saanut huonoa palautetta/kateutta/haukkuja yms ikävää blogisi myötä?
- blogini on suhteellisen pieni, joten sen suurempaa keskustelua ei varmaan missään käydä. Toki sellaista saattaa tapahtua sellaisten ihmisten välillä, jotka ehkä tuntevat minut henkilökohtaisesti. Mutta minua se ei tosin hirveästi kiinnosta mitä muuta ajattelevat ja korviini ei ole ainakaan kantautunut muuta kuin hyvää palautetta. Joskus voi ehkä aistia toisten ihmisten kommenteissa kateutta tai ilkeyttä siitä mitä ostelen ja miten on varaa jne.jne. En tiedä, ihmiset eivät varmaan kaikki ymmärrä että me käytämme rahamme omalla tavallamme ja se mihin minä pistän rahani on pois jostain muusta, johon taas muut ihmiset ehkä pistävät rahansa. Esim. minä pihistän työpaikkaruokailusta (omat eväät aina) ja käytän taas enemmän rahaa sisustamiseen. Olen myös tehnyt sellaisia valintoja elämässä (esim.työ,talo,koira jne), jonka takia pystyn sisustamaan mutta en pysty (ei ole aikaa, varaa, eikä mahdollisuutta) matkustella niin paljoa kuin haluaisin. Toiset ihmiset taas ehkä valinneet perheen ja tehneet lapsia ja toiset taas opiskelevat, jotka antavat omat rikkautensa ja toisaalta rajoitteensa elämään. Elämä on valintoja täynnä :)

5. Sisusteletko/mööbleeraat/tuunailetko päivittäin edes ajatuksissa jos et muuten :D ?
- sisutaminen,valokuvaus ja blogi ovat mielessäni joka päivä.

6. Jos sinulla on piha, touhuatko sielläkin samalla tavalla kuin sisällä?
- Kyllä! Piha, kasvimaa, kesäkeittiö ja terassi kuuluvat kevät-kesä-syksy akselin parhaaseen tekemiseen ja rakastan ulkona touhuamista.7. Mitä sitten teet kun kaikki on ns . valmista ja paikallan ?
- yleensä ennen tällaista tilannetta on jo uudet suunnitelmat tai esim. joku uusi idea tai huonekalu joka on jo saattanut saada asiat muuttumaan pikku hiljaa. Yleensä tulee myös sellainen fiilis että haluaa palata taas vähän siihen vanhaan, back to basics tyyliin niin kuin muutama postaus sitten kirjotinkin asiasta. Ja olen melkein sitä mieltä ettei omakotitalon omistajalla  ikinä ole valmista sillä aina sitä keksii uutta, esim. kun kaikki pinnat ja huonekalut muuten kodiksessa sitten löytyy kyllä aina rempattavaa, rakennettavaa, tuunattavaa, maalattavaa, korjattavaa jne.

8. Mikä on hankalin paikka/huone/tila kotonasi?
- Pianonurkkaus/eteisaula. Makuuhuoneet ovat myös aika pieniä niin ne luovat myös haasteita sisustukselle.

9. Mitä teet tavaroille/huonekaluille joita et enään tarvitse?
- myyn tai annan pois, vien kierrätykseen tai tuhoan/hävitän........tai vien varastoon :D :D

10. Mikä on sisustusmokasi ?
Hmm, en koe tehneeni sisustusmokia siinä mielessä että kaikki jutut ovat kuitenkin olleet sen ajan valintoja ja ne ovat tuntuneet silloin hyviltä. Enkä ole tehnyt mitään sellaisia valintoja mitä ei pystyisi korjaamaan tai poistamaan. Kun katselen kuvia esim. vuodelta 2013 näen siellä paljon hyvää mutta paljon myös rumaa, jota en enää toisi kotiimme mutta ottamalla olosuhteet huomioon silloin 2013 oltiin juuri muutettu edellisestä kämpästä ja sieltä tuotiin myös suurin osa huonekaluista. Samaan aikaan rempattiin juuri kylppäriä ja saunaa niin silloin ei ollut varaa laittaa kaikkia huonekaluja uusiksi. Aluksi ne olivatkin ihan kivat mutta pikku hiljaa kasvoi intohimo vanhoja kalusteita kohtaan ja pikku hiljaa suurin osa Ikean versioista vaihtuivat kirppareilta ja lapsuuden kodistani löytyneisiin aarteisiin. Silloin aloin löytämään sen punaisen langan, juonen, meidän sisutuksessa ja koen osanneeni tuoda näillä eväillä sisustukseen sitä persoonallisuutta ja sitä 'jotain'.

11. Tunnetko ketään bloggaajista joita seurailet?
- En.Haastan kaikki kriteerit täyttävät mukaan ja vastaamaan samoihin kysymyksiin!! :) 
//  Sorry, skrivaren är för lat.Översättning kan inte hittas! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti