perjantai 18. maaliskuuta 2016

Just a quick look into Bathroom

Kylppäristä tulee harvemmin otettua kuvaa mutta tässä muutama kuva meidän tämän hetkisestä tilanteesta. Oliivipuu voi mainiosti ja on tykännyt olla tuolla kylppärissä. Sen kaveriksi toin myös yhden orkideoistani, jonka toivon saavani sen kukkimaan. Mutta katsotaan nyt. Joululahjaksi saimme ison kiulullisen uusia kylpyhuone-/saunatarvikkeita ja niiden kanssa onkin ollut kiva sisustella kypääriä vähän enemmän. Pesuaineet meillä on edelleen noissa neutraaleissa pumppupulloissa, joita on helppo täyttää eikä hyllyillä tarvitse seilailla tusinan verran eri värisiä ja kokoisia purnukoita. Ne pakolliset eriväriset purnukat saakin sitten kivasti piiloon noihin vesihyasinttikoreihin. 

Eli tältä meidän kevät kylppärissä näyttää tällä hetkellä - mites teillä? :)

// Några bilder från nuvarande badrummet. Olivträdet mår bra och hämtade en av mina orkideor där för att jag hoppas att jag skulle få den och blomma. Men få se. Tvättmedlen har vi fortfarande i pumpflaskorna och de är fortfarande väldigt behändiga. Vi fick nya bad-/bastu-utrustning till julklapp och har fått mera inspiration att inreda där med dem. 

Så här ser det ut i vår våriga badrum - hur har ni det? :)


6 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kaunis kylppäri!
  Meillä kylppäri vaatisi niin remppaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Me rempattiin kylppäri ja sauna heti talon ostettuamme aika pienellä budjetilla.Edelleen olen tyytyväinen ja pidän meidän kaikista laatta-/pintasisustus valinnoistamme! :)

   Poista
 2. Kutsuvan kaunis kylpyhuone ❤️ Aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi! :) se onkin ollut päämääränä! Ihanaa viikonloppua myö sinne Sinulle <3

   Poista
 3. Komppaan edellistä, on todellakin kaunis, kutsuva kylppäri :-) ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän kovasti kauniista kommentista! :) <3

   Poista