keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

REISSUN JÄLKEISTÄ ARKIKRAPULAA
Heippahei! Täällä juon frappeani ja tuoksuttelen vanilijan tuoksuista kynttilää. Hymyilyttää vaikkei ole mitään mille hymyillä. Ihana reissuviikonloppu takana ja samaan aikaan niin ihanaa olla kotona. Tosin, arki ei sinäänsä maistu ollenkaan kun pyykit odottavat korissa ja tiskit eivät katoa itsestään ja pitäisi miettiä ja tehdä itse ruokaa... Kyllä ihmisellä osaa olla suuret huolet :D Ja kaiken tämän lisäksi harmittaa nämä pilviset ja sateiset päivät. Eikä ne vissiin ole luvannut loppuviikoksi muuta? Olisi niin monta juttua jota olisi kiva tehdä muttei tee mieli mennä ulos kun siellä vaan sataa. 

Mehän ei siis vältytty sateilta Kööpenhaminassakaan :D Klikkaa tästä Instagram-tililleni ja katso video meidän tunnelmista Köpiksessä! 

Tänään sade ei kyllä sinäänsä ole haitannut (on se haitannut mutta kun piti keksiä jotain tekemistä..) koska olen jumittanut lukemaan valokuvaamisesta ja muutenkin tutustunut paremmin kamerani sekä puhelimeni (Samsung Galaxy 6s) kameran saloihin. Kännykkäni kamera on by the way äärettömän hyvä (love,love,love<3) ja olen nyt todennut että reissuun ei todellakaan tarvitse ottaa muuta kameraa mukaan! Hiphip hurraa. Meillähän siis on ainakin yksi minireissu vielä tänä kesänä, mutta siitä lisää myöhemmin ;) Nojoo, mutta nyt voisi vaikka mennä poikien viereen  pötköttämään sohvalle. Halipusimoi! :)


2 kommenttia:

 1. Tänään on eka aurinko päivä viikkoon, kyllä tuntu kivalta. Kivoja kuvia sulla.
  Osallistuppas kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiva kun sitä aurinkoakin näkyy välillä! :)

   Poista