torstai 18. elokuuta 2016

#HEADACHENyt kun minusta on ollut tapetilla todella useasti blogikateus niin tässä voin kantaa kantaa oman korteni kekoon ja kertoa vähän "kulissien takaa" sitten juttua - että kaikille tulee selväksi ettei siis kenelläkään välttämättä aina mene niin hyvin. Kuvat ovat viime viikkosia instakuvia kun olin saanut siivottua ja haettua auringonkukan paikalliselta itsepoimintapellolta. Sen jälkeen ei siis ole siivottu ja kukkakin vetelee viimeisiä. En vaan viittinyt ottaa kuvaa tästä kauneudesta. Sori. 

Mutta tälle alavireisyydelle ja ehkä myös blogihiljaisuudelle on syynä se että minulla on nyt toista viikkoa aina vapaapäivinä iskenyt kauhea migreenityyppinen päänsärky. Silmissä sumenee, niskaa särkee, nousee kylmän hiki ja oksettaa. Hassua vaan että työpäivinä vissiin alitajuisesti skarppaan sillä silloin päänsärky loistaa poissaolollaan. Tänäänkin otin aivan liian myöhään särkylääkettä ja makasin sikiöasennossa sängyssä ja pidättelin oksennusta. Onneksi nukahdin ja vedinkin sitten 3h päikkärit - olinhan siis nukkunut viime yönä yli 10h yöunet ja ollut huimat 3h hereillä ennen tätä. Ärsyttää ihan suunnattomasti kun nämä päivät menevät ihan hukkaan. En pysty nauttimaan ollenkaan kun aina kun olisi vapaata tehdä mitä haluaa vedetään väkisin sängyn pohjalle. Onneksi nyt tuntuu jo helpottavan. Haha mutta eihän tässä ole kuin reilut 3h niin pitäisi taas mennä nukkumaan. Nukkumiseksi näyttää nämä päivät menevän. 

Mutta kai tämä tästä. Tämän takia täällä on ollut vähän hiljaista. En ehdi ottaa mitään kuvia kun pitää koko ajan vaan nukkua :D Toivotaan että kuitenkin että kohta helpottaisi koska mulla olisi paljon kaikkia DIY-ideoita mitä haluisin kokeilla ja hirveesti tekisi mieli kuvaillakin vähän enemmäin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti