keskiviikko 16. marraskuuta 2016

KYMMENEN MATKAKUVAA VOL.1 - BLOGIHAASTE

Kun kirjoitusvimma ja ideat ovat loppu ovat nämä erilaiset blogihaasteet kiva keino löytää uutta inspistä. Törmäsin aikoinani tällaiseen Journey Diary- blogista lähtöisin olleessen blogihaasteeseen ja ajattelin tällä kertaa tarttua itse siihen. Mukaan pääsi täällä blogissakin jo tuttuja kuvia mutta ehkä myös muutama uusikin.

 Tässä siis minun Kymmenen Matkakuvaa Vol. 1 - kuvat olkaahan hyvät!


1. Kuva lentokoneen siivestäKööpenhamina 07/2016
Kööpenhaminan viikonloppureissulta ollaan palaamassa kotiinpäin kun sain ikuistettua ihan lelujunaradalta yläilmoista muistuttavan Öresundin sillan.


2. Paras vahingossa otettu otosBerliini 12/2014
Nopeasti näpsäisty kuva Berliinin joulutorin portilta, joka onnistui yllättävän hyvin ikuistamaan kaupungin ihanan joulutunnelman!


3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelleTallinna 03/2015
Tämä kuva tuo hymyn huulille! Kuva on otettu meidän extempore Tallinnan reissulta pääsiäiseltä 2015. Reissun tarkoitus oli vain ottaa pieni irtiotto arjesta, nauttia hotellin antimista ja käydä Tallinnan TV-tornissa. Meiltä kesti yllättävän kauan uskaltautua seisomaan tuon lasin päälle - mutta eikai siinä mitään ihmeellistä kun maahan matkaa 170m :D


4. Luontokuva


Islanti 10/2013
Islannin luonto oli henkeä salpaava ja tuo reissu on ehdottomasti ollut yksi elämäni huikeimmista. Kuvassa ruska-asuinen mahtava Gullfoss - vesiputous.


5. Kuva yläilmoistaReykjavik, Islanti 10/2013
Kuva on otettu Reykjavikin Hallgrimskirkjan tornista kauniin lokakuisena päivänä. Islanti antoi tuolloin kyllä parastaan sillä vuoden 2013 syksy oli kuulemma historiallisen kaunis, aurinkoinen ja vähäsateinen ja meidän neljän päivän reissulla satoi ainoastaan viimeisenä päivänä kun oltiin lähdössä kotiin.


6. PostikorttimaisemaLongyearbyen, Huippuvuoret 09/2016
Pastellisävyiset talot Longyearbyenin keskustassa ovat ehkä kuvatuimpia taloja ja tottakai minunkin piti ne ikuistaa juuri oikealla hetkellä kun aurinko oli laskemassa vuorien taakse.


7. Kuva matkaseurastaVisby, Gotlanti 07/2016
Minun Viikinkini viikinkien saarella <3


8. Fiilistelykuva palmun allaLimassol, Kypros 07/2009
Minulla on aika vähän palmukuvia mutta tässä nautitaan auringosta Kyproksella tyttöporukalla.


9. Hyvää huomenta – kuvaReykjavik, Islanti 10/2013
Tässä kuvassa menimme ihastelemaan myrskyistä auringonnousua Reykjavikin rannikolle.


10. LempikaupunkiniVisby, Gotlanti 07/2016
Minusta on todella vaikea alkaa eritellä lempikaupunkia koska tykkään yleensä kaikista paikoista jollain muotoa. Reykjavik on yksi ehdoton suosikki Longyearbyenin kanssa. Mutta ajattelin asian niin että mikä olisi kaupunki mihin voisin muuttaa, jolloin valinnakseni valikoitui Visby. Visby on lähellä Suomea, siellä pärjään tämän hetkisellä kielitaidollani ja onhan se vaan yksi kauneimmista kaupungeista, joita tiedän!
Ohjeet haasteeseen: 
1. Haasteeseen saa tarttua kuka vaan, kunhan mainitsee haasteen alkuperän eli Journey Diary - matkablogin (linkki tähän postaukseen) 
2. Linkitä vastauksesi tämän postauksen kommenttikenttään, jotta saadaan koottua haastepostaukset yhteen linkiksi/vinkiksi
3. Halutessasi voit haastaa useamman bloggaajan 
4. Haasteeseen saa (ja pitää) osallistua aivan vapaasti, ei tarvitse jäädä odottelemaan, että joku sut haastaisi :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti