keskiviikko 4. tammikuuta 2017

MIETTEITÄ BLOGISTA JA TULEVAISUUDESTA
Mitä mainiointa ensimmäistä viikkoa vuonna 2017!
Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä onnellinen kuin viime vuodesta :) täällä tosin aloitettiin vuosi sitten flunssan kourissa, mutta toivotaan ettei se enteile mitään tälle vuodelle.

Ehkä jokunen on ehtinyt jo huomaamaankin että olen hieman muuttanut blogin ulkonäköä pikku hiljaa ja vaihtanut bannerin. Teen tavallaan jonkinlaista muutosprosessia tämän blogin kanssa päässäni ja tämä on ehkä nyt sen tuotosta.

Tämän blogin perustin aikanaan palavasta sisustamisenhalusta mikä päässäni roihusi. Oltiin juuri ostettu tämä talo ja suurin intohimoni olikin monta vuotta saada luoda kauneutta ympärilleni. Löysin sisustusblogit ja halusin myös itse jakaa inspiraatiotani. Olin saanut lahjaksi vuoden pari aikaisemmin järjestelmäkameran ja suurin kipinä valokuvaamiseen heräsi sisustamisen kautta.

Monen monta vuotta opettelin valokuvaamaan ja kuvanmuokkausta ja kärsivällisesti etsin omaa tyyliäni ja vein sisustustamme siihen suuntaan mihin sen halusin. Viime vuonna taisin löytää sen päämäärän, mitä aina luulin ettei sisustuksessa ole. Koti oli vihdoinkin sellainen millaiseksi sen olin halunnut. En enään keksinyt mitään pakottavia asioita muuttaa siinä.

Tämän takia olen myös viime vuonna joutunut monesti miettimään blogin kohtaloa. Alussa kun minulla on ollut niin selkeä vissio aihepiiristä ja blogin ulosannista, mutta nyt kun se blogin punanen lanka on vähän niin kuin keritty rullalle ja ässä vedetty hihasta. On ollut hieman vaikeaa keksiä jotain korvaavaa. Blogin sulkeminenkin on ollut vaihtoehtona. Jospa jatkankin vain Instagramissa? Mutta pohdintojen jälkeen olen tullut siihen tulokseen että koska minulla on edelleen tarve kirjoittaa ja valokuvata, niin tarvitsen edelleen paikan missä voin niitä mielessä pyöriviä asioita jakaa. Ainakin toistaiseksi se saa olla tämä blogi. Onneksi blogin-nimi ei juurikaan viittaa mihinkään niin blogin alla voin kirjoitella sen suhteen mitä vain.

  Mutta miksi tänne palaamisesta on tullut niin vaikeata?

Vaikka blogissa en ruodi yksityisasioitani niin on tämä blogi kuitenkin henkilökohtainen. Minun on turha pitää yllä kulissia että "sisustuskärpänen taas iski" kun niin ei ole. En näin ollen voi myöskään enään mainostaa blogiani sisustusblogina. Blogi on heijastus omasta elämästä, eikä sitä pysty teeskentelemään. Blogi siis seuraa mukana elämänkiemuroissa ja tästä lähtien en halua enään kategorisoida tätä blogia. Ajattelin antaa itselleni mielenrauhan ja luvan postata siitä mikä kiinnostaa eniten, oli se sitten mistä aiheesta tahansa. Ehkä tänne olisi sitten helpompi aina palata?Se on sitten eri asia eksyttekö te vielä tänne, mutta toivotan kaikki kuitenkin tervetulleeksi jatkossakin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti