tiistai 4. heinäkuuta 2017

KESÄ JA KÄRPÄSET
Heipä hei! Hävettävän kauan sitten olen viimeeksi tänne kurkistanut sisään. Kesä ja kärpäset ovat vieneet mennessään ja suurimman osan ajasta olen ollut ulkona, siivonnut tai katsonut hömppäohjelmia (kehtaako joku muukin myöntää että on koukussa Norjan ja Ruotsin Paratiisihotelliin? :D)  niin en ole muistanut koko blogia. Niin ja tietysti keäs on täynnä myös kaikenlaisia tapahtumia ja juhlia mitä täyttävät yleensä viikonloput. 

Sisisustelin meidän vierashuonetta hieman uusiksi ja nyt sitä voikin ehkä sanoa työ-/vierashuoneeksi koska siirsin sinne nimittäin meidän tietokoneet. Tätä muutosta olen miettinyt jo pitkään koska vierashuone tarvitsi ehdottomasti jonkun toisenkin funktion koska muuten siitä tuli liian helposti tavaroisen varastointitila. En ollut vain aikasemmin onnistunut keksimään toimivaa ratkaisua kunnes muistin että vanhempieni luona saattaisi olla vanha komeron ovi, joka voisi kokonsa ja värinsä puolesta toimia pöytälevynä kahdelle läppärille. Siitä se ajatus sitten lähti ja kuvia ehkä myöhemmin.

Olkkarissa vuorasin sohvan taas sinisillä tekstiileillä ja pieni sininen renginkaappi pääsi takaisin seinälle mutta muualla sisustelut ovat jääneet oikeastaan kukkien keräämiseen ja tyynyjen vaihtamiseen. Mutta ei se näin kesällä varmaan tarvitsekkaan olla sen erikoisempaa, mitä teille kuuluu, onko kesä vienyt mennessään? :) 


10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää olohuoneessa, tykkään sisustustyylistäsi <3 Mukavia heinäkuun päiviä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla että pidät sisustuksestamme, itse olen myös todella tyytyväinen! :) Ihanaa heinäkuuta sinulle myös <3

   Poista
 2. Miten olet tuon tarjottimen kiinnittänyt seinälle? Onko tarjottimessa ollut valmiina jokin koukku? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjottimessa (alunperin tarjotinpöytä Ellokselta) on sisäänpäin kääntyneet reunat, joten se riippuu reunan varassa seinällä naulassa :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. :) Mietin, kun monesti olen nähnyt kuvia metallitarjottimista seinillä, että mitenköhän sellaisen saisi seinälle laitettua.

   Poista
  3. Ole hyvä toivottavasti olin hyödyksi! :) suurimmassa osassa tarjottimia on jonkinlainen reuna mutta jos ei ole olen itse miettinyt liimata sellaisen taulunripustuskoukun sinne taakse.

   Poista
  4. Sellainen taulunripustuskoukku olisikin hyvä! Saanko vielä kysyä, mikä halkaisija tuolla tarjottimella on, mikä sinulla on seinällä?:)

   Poista
  5. Muistaakseni halkaisja tuossa on 40cm tai jotain sinne päin :)

   Poista
 3. Ja oletko tietoinen, onkohan Homenord sekä House by F-sisustusliikkeet lopettaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. House by F - liikkeen tiedän lopettaneen ja nyt kun tarkistin niin myös Homenord kun nettisivujakaan ei enään löydy! :/ todella harmillista

   Poista