sunnuntai 15. lokakuuta 2017

SUNNUNTAI SAPUSKAA: Korvapuusti jälkkäri

helppo korvapuusti jälkkäri

Korvapuustipäivä tuli ja meni ilman korvapuusteja mutta en voi sanoa että itse olisin korvapuustien kovin fani (jep, kuulun enemmän voisilmäpullien ystäviin), joten eipä tuo haittaa. Mutta kun törmäsin tähän Valion korvapuusti jälkkäri reseptiin niin vesi herahti kielelle ja piti heti päästä kokeilemaan!


4kpl korvapuustia (raaka pakaste tai itse tehty)
1rkl juoksevaa voita
1prk maustettua rahkaa (itse käytin Valion Vanilija)
4rkl paiston kestävää hilloa
( kananmunaa voiteluun ja mantelilastuja koristeluun)

Tarjoiluun: 
vanilijakastiketta

Leikkaa sulatetut korvapuustit 5-6 suikaleeksi. Laita 3 suikaletta voideltuihin astioihin (esim. uunin kestäviin mukeihin).

Lusikoi suikaleiden päälle rahkaa ja sitten hilloa ja lopuksi vielä rahkaa. Laita loput suikaleet päälle. Sudi päälle kananmuna ja ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 asteessa paistoritilällä uunin alaosassa 25min.


Tarjoile hieman lämpimänä vanilijakastikkeen kera! ( Maistui myös hyvälle jääkaappikylmänä vanilijakastikkeen kanssa )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti