keskiviikko 27. joulukuuta 2017

JOULUN SULATTELUA JA SUUNNITELMIA TULEVALLE VUODELLE


Niin se joulu on taas ohi. Meille se tarkoitti paljon ruokaa, juomaa, perhettä, lämpöä ja ystäviä. Ei voi valittaa mutta hieman sulattelemista kuitenkin kaipaan :D monen päivän valmistelut ja sen päälle juhlimiset ja raskas ruoka ottavat oman veronsa ja tuntuu että on aivan puhki. Nyt on onneksi muutama päivä kun voi ottaa rennosti ennen kuin aletaan odottamaan jo Uutta Vuotta ja kaikkia sen tuomia uusia juttuja ja seikkailuja! :) 

Sain joululahjaksi toivomani isomman vuosikalenterin (olen niin koukussa kalenterin täyttämiseen ettei mitään järkeä! Onko muita samanlaisia hölmöjä? :D) ja sitä siinä täytellessä tuumin että alkuvuosi tulee olemaan suhtellisen hektinen kaikenlaisine tekemisineen; lähdetään miehen kanssa mm. minilomalle Budapestiin, vietellään kavereiden synttäreitä ja helmikuussa lupauduin eläinvahdiksi kun vanhempani lähtevät reissuun ja sitten loppukuusta tanssitaankin jo ystäviemme häitä <3 Kun häät tanssittu ja kevään odottaminen alkanut lähdetään miehen kanssa ottamaan vähän aurinkoa ennen kesää Gambiaan! Tämän jälkeen ei aikaakaan kun ollaan jo kesässä, jonka tänä vuonna saamme vihdoinkin taas viettää samaan aikaan miehen kanssa ja voidaan suunnitella jopa jotain yhdessätekemistä. Mitään ei olla vielä päätetty ja voihan se olla ettei saada mitään sen suurempaa aikaiseksi mutta joku pieni road-trip olisi aika kiva, ehkä Norjaan tai Baltiaan? Tai ihan vaan Suomessa koska kiinnostaisi nähdä mm. Lappia. Mutta saa nyt nähdä, sinne asti ei vielä päästä tekemään pysyviä kalenterimerkintöjä.

Sellaisia mietteitä tällä kertaa ja vaikka ajatukset ovat jo jokseen vahvasti tulevassa aion ottaa rennosti nämä välipäivät, sulatella kinkkua, nähdä ystäviä ja viikonloppuna skabataan perheen kesken kuka on joukon paras keilaaja! :) 

Mukavia välipäiviä kaikille!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti