tiistai 5. joulukuuta 2017

TÄHTIÄ JA HAVUJA - NIISTÄ ON MEIDÄN JOULU TEHTY

Kun mies yksi päivä ihasteli naapurin joulutähtiä ikkunassa niin tiesin että nyt saan hyvällä omallatunnolla kaivaa esille meidän joulutähdet - vain todetakseni ettei mies edes huomannut niitä :D sisälle eksyi myös muutama katajanoksa maljakkoon mitkä hän kuulemma kyllä huomassi koska ovat koko ajan tiellä. Niin tyypillistä. Mutta ei anneta sen häiritä, meille on saapunut joulu tipetipe tip tap!

Miettiessäni joulun sisustusta olkkarissa tuli fiilis että haluan palata taas sisustuksen alkulähteille neutraalihin ja maanläheisiin sävyihin. Vaihdoin tyynynpäällisiä, poistin sälekaihtimet ja lisäilin verhoja. Makuuhuoneen iso unisieppari pääsi katseenvangitsijaksi olohuoneen ikkunaan. Eikö olekkin aika kiva?

Ai että rakastan tätä mustan, valkoisen, harmaan, beigen ja ruskean värimaailmaa, jota elävöittää kasvit ja näin talvella havupuiden oksat. Tästä värimaailmasta innostuneena aion tänä vuonna koristella joulua aika maltillisesti - tähdet, havut, jouluruusut, hyasintit ja kynttilät saavat tuoda meille tänä vuonna joulun. 


Löytyykö muitakin, jotka aikovat sisustaa joulua maltillisesti ja maanläheisesti? 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti