torstai 4. tammikuuta 2018

UUSI VUOSI JA UUDET TUULET


Heippa hei ja hyvää Uutta Vuotta 2018! :) 


Niin on uusi vuosi pyörähtänyt käyntiin. Me vietettiin se aika rauhallisissa merkeissä perheen kesken pelaillen ja syöden hyvin. Yhden kahden maissa taisi kaikki olla jo nukkumassa.

Vuosi vaihtuu ja uudet tuulet puhaltaa myös sisustuksen saralla. Lumipallo pyörii siis pyörimistään. Nyt kun vessa, kodinhoitohuone kuin vierashuone on saatu kuta kuinkin kondikseen tuli mieli vähän muuttaa makuuhuoneessakin sisustusta. Sänkyhän me muutettiin jo tovi sitten vanhalle paikalle, koska ikkunan alla tuuletusaukosta veti ikävästi niin todettiin parhaaksi vaihtaa sänky samalle paikalle takaisin. Ihan kiva se on noinkin mutta kaipasin kuitenkin huoneeseen vielä jotain vähän vaihtelua.

Siitä se sitten lähti.

Vanha arkku makkarista sai muuttaa vierashuoneeseen (ja sopii sinne täydellisesti, katso vaikka *klik) ja sen tilalle siirsin makuuhuoneeseen tuon valkoisen senkin. Baldakiinin otin vaihtelun vuoksi pois että huone tuntuisi suuremmalta. Tämän lisäksi vanha renginkaappi sai siirtyä olohuoneesta tänne makuuhuoneen seinälle. Kaveriksi toin sängylle muutaman tummansinisen sisustustyynyn - sopivat minusta täydellisesti makuuhuoneen sisustukseen!


Vielä voisi hankkia jonkun kasvin tuonne nurkkaan niin luulen että aletaan olla oikeilla jäljillä taas! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti