lauantai 12. toukokuuta 2018

LOMAKUULUMISIA


Ajatella että kohta ollaan jo puolessa välissä toukokuuta ja kesä kolkuttelee jo ovella! Eilen aamulla kuulin jo käenkin kukkuvan. Enpä olisi talvella uskonut että lomaviikolleni sattuisi niin ihanat säät että melkein halkean onnesta. Takapihalla olenkin Hemmon kanssa  viihtynyt auringossa lähes joka päivä.

Loma on tosiaan tullut tarpeeseen ja on ollut kiva huomata miten jaksoi taas innostua kaikesta ihan eri tavalla kun saa pienen breikin arjesta ja kerrankin loma ilman mitään suunnitelmia. Kaikenlaista olenkin saatu aikaiseksi; pensasaita ja pensaat leikattu, terassi on pesty ja käsitelty, terassikalusteet pesty ja paikoillaan. Jätin ikean terassisohvasta kaksi osaa pois ja kalusteet istuvat heti paljon paremmin terassille. Tänään ostetut ja istutetut kesäkukat kruunaavat koko terassin.

Eikä siihen edes lopu tekemiset. Alkuviikosta löysin sattumalta tori.fistä etsimäni lipaston vaatehuoneeseen ja sen myötä tein pientä pintaremppaa siellä maalaamalla seinät ja hieman muuttamalla järkkää. Samalla tuli tehtyä aika rajulla kädellä karsintaa vaatteissa ja kaappiin sai vaan jäädä ne mitä on käytössä. Eihän siitä tullut kuin kaksi ikea-säkillistä vaatteita taas kiertoon vaikka juuri huhtikuussa jo inventoin vaatehuonetta ja minulla oli viikon kirppispöytäkin, joista ylijääneet vaatteet vein suoraan uffin laatikkoon :D mistä noota vaatteita oikein tulee??

Vaatehuoneen maalamamisesta innostuneena päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja samalla innolla maalata myös meidän aula, joka kaivannut uutta maalia jo pitkään mutta inspis vaan on puuttunut. 

Ihan järkyttävä homma ollut kaikessa ja kroppa todellakin huutaa hoosiannaa mutta toisaalta on kiva kun on saanut niin paljon tehtyä. Ja olen kyllä ehtinyt riippua riipputuolissakin ihan kiitettävästi :D

Huomenna muistetaan kaikkia äitejä ja ollaan heille oikein kilttejä niin kuin vuoden jokaisena muunakin päivänä - eiks niin? :) <3 


Kuvia vaatehuoneesta ja aulasta ehkä seuraavalla kerralla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti