maanantai 21. toukokuuta 2018

PAISTATTELUA PATIOLLA


patio, terassi

hejsan ihanaiset!
vapaat ja viikonloput menee super nopeasti touhutessa kaikkea - enimmäkseen ulkona. ruohonleikkuri vaati taas kovasti huoltoa ja siinä menikin meillä monta tuntia miehen kanssa viikonloppuna ja sitten olen kävellyt roundup-pullon kanssa ympäri pihaa metsästämässä voikukkia ja muita rikkaruohoja! kasvimaakin sai jo osansa mutta kitkeminen saa jatkua siellä vielä loppu viikostakin ennen kuin saan uudet taimet sinne kasvamaan.

patio alkaa kuitenkin onneksi olla jo valmis vastaanottamaan kesän - niin kuin näkyy Hemmo siitä jo nauttiikin täysin siemauksin! :D patiolla en sinäänsä muuttanut muuta kuin että Ikean Äpplarö-sohvasta jätin kaksi istuinta pois niin että siitä tuli kolmen istuttava sohva kulmasohvan sijaan. näin minusta sohva istuu ja rytmittyy patiolla paremmin. haluaisin kovasti jonkilaisen näkösuojan tuonne sohvan taakse mutta en tiedä miten sellaisen sinne oikein asentaisi? no onhan tässä koko kesä aikaa :)

kovasti olisi muutenkin tekemistä tuolla pihalla. talo pitäisi varmaan kesällä maalata, kuistin rappuset uusia ja rännit asentaa varastoon. ehkä ne kuitenkin menee näkösuojien hankinnan edelle...tai sitten ei ;)
4 kommenttia:

  1. Aivan ihana patio! Kun kelit on tällaiset, tekee ihmeitä kun on yksi huone lisää kodissa. Superviihtyisän ja houkuttelevan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos kivasta kommentista! :) tosiaan näillä keleillä patio on kuin olohuone ja ollaankin siitä yritetty tehdä viihtyisä ja mukava. Ihania kesäkelejä sinulle!

      Poista