SOCIAL MEDIA

LÄMPÖISET TONNIKALALEIVÄT

sunnuntai 13. toukokuuta 2018
Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöiset voileivät ovat kyllä ihan parhaita arjen pelastajia. Niitähän voi tehdä vaikka minkälaisia mutta muistan että meillä kotona tehtiin aina vaan yhdenlaisia, eli tonnikalaleipiä.

Jatkan siis perinnettä.


LÄMPÖISET TONNIKALALEIVÄT
(4 isoa leipää, n. 5-6 pienepää leipää)

4 isoa paahtoleipää
1prk tonnikalaa
5-7 rkl ketsuppia
reilusti sitruunapippuria
maun mukaan chilijauhetta
juustoa 

Sekoita tonnikala, ketsuppi, sitruunapippuri ja chilijauhe keskenään tasaiseksi. Laita leivät pellille ja jaa täyte tasaisesti kaikille leiville ja ripottele päälle juustoraaste. Lopuksi nosta leivät n.200 asteiseen uuniin n.15min. 

Nauti raikkaan kesäsalaatin kanssa! :)


Vinkki: Olen joskus lisännyt tonnikalaseokseen myös 1prk ananasmurskaa, jolloin täytettä riittää vähän enemmän ja ananas tuo kivaa makeutta. 





SEURAA BLOGIA

• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)