SOCIAL MEDIA

BLOGGAAJASTA - KUKA MINÄ OLEN

keskiviikko 20. kesäkuuta 2018














Olen siis Ida. Jäälatte-addiktoitunut valokuvausta opetteleva kolmenkympin rajapyykkiä uhkaavasti lähestyvä suomenruotsalainen neitokainen eteläisestä Suomesta. Asun pienessä omakotitalossa pienen merenrantakaupungin laidalla yhdessä rakkaan avomieheni ja whippet-koira Hemmon kanssa.

Yhdessä mieheni kanssa tykätään remppailla, retkeillä, matkustella ja veneillä. Keittiössä vaikutetaan myös molemmat ahkerasti kokeillen uutta ja tuunaillen vanhoja hyväksi todettuja reseptejä.

Meillä on selkeä jako - Autotalli on miehen valtakunta ja minä puolestani sisustelen sisällä eikä oikeastaan paljoa puututa toisten asioihin. Sisustuksessa toki paljon sellaista mikä on yhteistä missä miehen mielipide on tärkeä ja otetaan huomioon mutta silleen pääpiirteittäin se menee meillä niin. Sisustus on yksi intohimoistani ja olen löytänyt tyylini sisustuksessa pikku hiljaa. Se on lähtenyt melkomodernista jopa hieman retrosta ja päätynyt viimenään tähän tämän hetkiseen skandinaavisen boheemiin - joka on samalla harkittu ja pitää sisällään moderneja yksityiskohtia mutta onsamalla rönsyilevä ja pehmeä pitäen värit ja kuosit neutraaleina. Tykkään kontrasteista ja sisustuksessa olenkin yhdistellyt paljon tummaa ja vaaleata ja uutta ja vanhaa varsinkin huonekaluissa. Sisustuksen värimaailma meillän on maanläheinen, jossa suositaan mustan, harmaan, valkoisen, beigen ja ruskean sävyjä. Värejä sisustukseen tuodaan tekstiileillä ja kasveilla.

Tarkoitus olisi kesän mittaan esitellä hieman enemmän meidän kotia ja sisustusta ja kertoa enemmän sisustussuunnitelmista mitkä kutkuttavat mielessä!:)

Tulevaisuuden haaveena meillä on vanha maalaistalo narisevine lattioineen ja mielellään hirsiseinineen ja kuulemma pitäisi löytyä myös iso autotalli - en ymmärrä? :D Sijainti saisi olla ihan landella kiitos . Me olemme mieheni kanssa nimittäin molemmat kotoisin aivan maalta, joten ehkei ihme että veri alkaa pikku hiljaa vetää takaisin maaseudun rauhaan.

Toistaiseksi olemme kuitenkin tyytyväisiä nykyiseen eikä meillä ole tarvetta muuttaa. Talomme on tällä hetkellä meidän tarpeisiin sopiva. Tarpeeksi syrjässä mutta hyvien yhteyksien ja lyhyen matkan päässä kaikista palveluista. Pihaakin meillä on aivan sopivasti missä Hemmo pääsee juoksentelemaan ja me hoomanit nauttimaan takapihan terassista. Mutta haaveilu on aina kivaa ja ihan suotavaa :)


Lisää hieman nippelitietoa minusta voit lukea yläpalkin 'Minusta'-kohdasta .


Kuka sinä olet? Kerro ihmeessä jotain sinusta tai linkkaa blogiisi! :)




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)