lauantai 2. kesäkuuta 2018

OLOHUONEEN KESÄSISUSTUS

Kesä sisustus

 

Kesä sisustus

Kesä sisustus

eilen illalla oli pakko pysäyttää auto tienposkeen ja kerätä iso nippu lupiineja! ne ovat nyt kauneimmillaan ja voi että miten niistä tykkään. taitavat olla ihan mun lemppareikukkia ja mikä parasta niitä saa ja pitääkin kerätä tuolta tien poskista! :) 

meidän sisustus ei kyllä hirveästi koe muodonmuutoksia. ei vuodenaikoina eikä juuri muutenkaan. tykkään kaikesta tällä hetkellä ettei ole tarve sen enempää muuttaa. tai jos ihan rehellisiä ollaan mielessä on ollut vaihtaa sohvapöytä mutta toisaalta se on sellainen millä ei ole kiire. 

 lupiinit maljakossa tuovat sen kesäisyyden tällä hetkellä. lampaan taljatkin saavat varmaan olla koko kesän, ne tuovat kivaa pehmeyttää. ja meillä on sen verran viiletä yleensä sisällä että eipä ne edes haittaa. hemmokin tykkää niistä, yleensä se menee juoksemisenkin jälkeen kun on ihan puhki niin makaamaan taljan päälle. ehkä se jotenkin viilentää?

olohuoneen nurkassa näette uuden traakkipuun, jonka ostin tässä ehkä kuukausi sitten. peikonlehden kuoltua olen yrittänyt valita olohuoneeseen mahdollisimman sitkeitä ja kestävia kasveja. ymmärtääkseni traakkipuu on sellainen. toivottavasti saan sen pysymään hengissä. meidän olohuone kun on hieman hankala kasveille kun iso ikkuna on pohjoiseen päin, joten sinne paistelee aurinko vasta ilta myöhään, jos silloinkaan. toivottavasti valo kuitenkin riittää. olisi se hankalaa tietenkin jos ikkuna olisi etelään päin, suurin osa varmaan taas paahtuisi siinä. ehkä kuitenkin parempi näin. 

olen muutenkin nyt todella innostunut kasveista sisustuksessa ja hieman harmittelen kun peikonlehti ja tyräkki menivät kuolemaan. puistokultapalmun ja traakkipuun lisäksi haluaisin ison kaapin päälle ehkä jonkin amppelikasvin, ehkä kultaköynnöksen? ja haaveilen ostavani vielä joskus uuden tyräkin olohuoneeseen. 


sellainen on siis meidän olematon kesäsisustus. miten teillä sisustetaan kesällä? linkatkaa ihmeessä blogiinne tai instagramiin niin käyn kurkkaamassa, jospa sitä sais jonkinlaista inspistä :)

ihana lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti