SOCIAL MEDIA

UUSI BLOGI - UUSI ALKU

tiistai 19. kesäkuuta 2018

Uusi blogi

Heippa! Kiva että olet löytänyt tänne. Olen tässä jo jonkin aikaa ns. 'kulissien takana' haudutellut, miettinyt, pohdiskellut ja lopuksi työstänyt uutta blogia. Olen blogganut Idahhh-blogiani epäsäännöllisen säännöllisesti jo vuodesta 2012 mutta koko kuluneen kevään on tuntunut että vanha blogi on tullut auttamatta tiensä päähän. Olen yrittänyt löytää sitä kadotettua punaista lankaa ja inspiraatiota - tuloksetta. En halunnut kuitenkaan lopettaa bloggaamista joten näin kaikista houkuttelevimmaksi vaihtoehdoksi aloittaa aivan puhtaalta pöydältä.

Niin syntyi Idahhh 2.0.

Ensimmäisen blogini perustin aikoinani talon oston jälkeen halutessani paikan missä jakaa ylitsepursuavaa inspiraatiotani remonttiin, sisustamiseen ja valokuvaamiseen liittyen. Kauas ollaan tultu siitä. Silloin kiinnosti kovasti kaikki taloon ja kotiin liittyvät jutut luonnollisesti mutta aikojen saatossa mielenkiinnon kohteiksi on tullut muutakin enkä haluaisi kategorisoida uutta blogia kovin tarkkaan vaan edelleenkin jatkaa kirjoittamista ja valokuvaamista siitä mikä milläkin hetkellä kiinnostaa - oli se sitten kodista ja sisustamisesta, puutarhasta, matkoista tai luontoretkistä, tuunailuista tai kokeilemistani resepteistä, aika sen näyttää!

Vanhan blogin kohtaloa en ole vielä päättänyt jääkö se auki vai piilotanko sen mutta ajattelin kuitenkin tuoda vanhoja postauksia tänne, muun muassa julkaista reseptejä sunnuntaisin Sunnuntai Sapuskaa-postaussarjassa, kotimaan matkailu - ja retkeilyaiheisia postauksia Oman Elämän Indiana Jones - postaussarjassa sekä reissupostauksia maailmalta Matkamuistoja-postaussarjassa.



Tervetuloa siis uuteen Idahhh 2.0 - blogiini kaikki uudet ja vanhat lukijat!



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)