SOCIAL MEDIA

KEITTIÖHAAVEITA

maanantai 23. heinäkuuta 2018
Keittiön sisustus
From this...

Tämä on siis lähtötilanne. Kiva harmaa L-muotoinen keittiö, joka ei ole liian koreileva ja paljon saa olla pöydällä näkyvillä. Tykkään siis keittiöstämme mutta tietysti kun monta vuotta katselee samoja juttuja sitä alkaa helposti haaveilla vähän uudistamisesta :D Meidän kodin pohja on minusta todella kiva kun keittiö on tavallaan oma soppensa mutta kuitenkin avokeittiö ilman väliseiniä olohuoneeseen. Vuosien saatossa keittiö on kokenut yhtä sun toista pientä pintistä, eli pintaremppaa. 

 Keittiö on periaatteessa alkuperäisessä lookissa ja minun silmääni erittäin maalaisromanttinen. Siinä ei sinäänsä ole mitään vikaa, se sopii erinomasesti koko talon tyyliin mutta kuten pintarempoista voi päätellä niin on sinne kuitenkin vähän jotain haluttu tehdä ja freesata. Ensimmäisenä kun tähän taloon muutettiin saivat välitilan laatat maalin pintaasa - koska olivat aivan jäätävän väriset (taivaan siniset!:D). Sen jälkeen on lähtenyt vähän kulma kaappia ja tilalle tullut avohyllyjä ja viimeisempänä ehkä se että maalasin ja käsittelin kaappien ovet Annie Sloan - kalkkimaalilla ja vahalla harmaiksi. 

Ajan patina alkaa kuitenkin pikku hiljaa näkymään vähän kaikissa pinnoissa ja olenkin pikku hiljaa alkanut miettimään että keittiötä voisi rempata vähän jossain vaiheessa. Koko keittiötä ei olla kuitenkaan uusimassa, koska taloudellisesti siihen ei ole tällä hetkellä varaa ja toiseksi en näe myöskään sille tarvetta nimittäin kaappien rungot ovat ihan hyvässä kunnossa ja keittiö muutenkin toimiva.

Mitä sitten haluaisin keittiössä rempata?
Ensinäkin maalaisin keittiön seinät uusiksi ja vaihdattaisin välitilan laatat, tasot, uusi liesituuletin sekä vaihdattaisin kaappeihin uudet ovet ja vetimet. Tyylillisesti haluaisin hyvin selkeät ja pelkistetyt ovet ja kahvat (ei kaverruksia tai muuta mitä meillä nyt on ovissa), seiniin kylmän harmaan maalin, vaihtaisin tumma puisen tason, hankkisin uuden liesituulettimen ja jos ihan saisin päättää niin haaveilen tiiliseinäjäljitelmää välitilan laatoissa! Haaveilen myös että muutaman yläkaapin voisi korvata avohyllyillä :D

Vaikka tykkään harmaista kaapinovista tosi paljon, ajatuksissa on seuraavaksi hankkia valkoiset kaappien ovet a.) koska ne ovat ajattomat ovat ehkä monipuolisemmat ottaen huomioon jos joskus myydään talo b.) halvemmat c.) valkoinen näyttää hyvältä tiilen väriä kuin harmaata seinää vasten! 


Kaunis keittiö
... something like this <3 (kuva lainattu)

Jotain tähän suuntaan siis haaveissa. Ei kuitenkaan kokonaisia tiiliseiniä ja oviin haluan kahvat mutta tämä kuva toimii inspiraationa siihen mitä soveltaisin omaan keittiöön. Olen jo tehnyt alustavia laskelmia ja tullut siihen tulokseen että kyllä me lähiaikointa/-vuosina pystyttäisiin tämä varmasti toteuttamaan! Olisi ihan mahtavaa ja mieleni oikeen kihisee inspiraatiosta mutta ehkä vielä hetki pitää malttaa mieli. 


Seuraavana pitäisi kai yrittää myydä ajatus miehelle...eli palaillaan asiaan sitten joskus ;)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)