SOCIAL MEDIA

SEITSEMÄN SYNTIÄNI

tiistai 17. heinäkuuta 2018
Hejsan mereltä! Ollaan kirjaimellisesti vietetty kaksi päivää lähes tulkoon merellä nauttien meri-ilmasta ja auringosta. Ei edes vauhdin viimassa ollut kylmä, kun vielä viime viikolla piti vetää coretex-takkia ylle! Pitkän päivän jälkeen on ollut suunnattoman ihanaa palata kotiin viileän suihkun kautta sänkyyn kun raittiin ilman jälkeen on todella väsyksissä.

Blogihaaste 


Blogihaaste

Blogihaaste


Blogihaaste

Blogihaaste


Blogihaaste

Koska bloggaaja ei ole ehtinyt sen enempää paneutumaan blogiin viime päivinä mennään tänään taas tällaisella blogihaasteilla. Huomasin tällaisen hauskan haasteen (tai oikeastaan aika hirvittävän! :D) Aino Kaisa R - blogista.

SEITSEMÄN SYNTIÄNI



herkuttelusyntini...
 makeat herkut voin sivuuttaa aika helposti mutta vaikeampi on vastustaa suolaisia herkkuja kuten sipsejä, poppareita ja nachoja.


ihonhoitosyntini...
pesen meikkejä pois liian usein saippualla ja puristelen finnejä? ai kamala :'D


siivoussyntini...
koti voi olla vaikka kuinka siisti mutta auta armias jos katsot kaappien sisään...tai ikkunoita! 


pukeutumissyntini...
kävelen ryppysissä vaatteissa koska en silitä kuin ihan pakolliset vaatteet... ja nekin ovat hienompiin juhliin. Meillä tosin suuri osa vaatteista kuivatetaan henkareilla joten ne eivät edes jää älyttömän ryppyisiksi ;)


ystävyyssyntini...
hmm...en päästä kovin lähelle helposti enkä ystävysty kovin herkästi


hiussyntini...
tää on ihan hirveää myöntää mutta en harjaa hiuksiani joka päivä... tämä johtuu oikeastaan siitä että hiukseni takkuuntuvat todella herkästi oli ne harjattu tai ei niin se harjaaminen tuntuu välillä hieman turhalta :D

parisuhdesyntini...
välillä taidan olla vähän huomionkipeä...mutta eikö kaikki ole välillä? :D


bloggailusyntini...
olen laiskistunut ja ottanut ihan liian usein kuvia puhelimella viime aikoina...mutta tässä aion parantua lähiaikoina! ;)



Mitkä ovat Sinun seitsemän syntiä? 👿




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)