SOCIAL MEDIA

OLIIVINVIHREÄN ETEISAULAN SISUSTUS

maanantai 6. elokuuta 2018

Eteisen sisustus

Eteisen sisustus

Eteisen sisustus

Eteisen sisustus


Eteisaulan sisustus Eteisaulan sisustus

sisustus maali

Harmaata. Harmaata. Harmaata.
Aivan liikaa harmaata. Olisin halunnut harmaat seinät meidän eteisaulaan, mutta päädyinkin sitten loppujen lopuksi maalaamaan seinät oliivinvihreällä viime keväänä. Ehkä siksi että meillä on aika monta seinää harmaana. Ja arvaatteko mitä? Olen aika tyytyväinen. Aikaisemmin meillä oli ongelma tuossa läpikulkuhuoneessa se että harmaat seinät näyttävät helposti sinisiltä enkä halunnut että lopputulos olisi tällä kertaa liian sininen - joten vedin varman päälle sitten vihreällä :D

Sen suurempia sisustuksellisia muutoksia en tehnyt mutta vähän hyllyjen tavaroita muuttelin ja gambiasta tuomamme puumaskit kiinnitin korkkitauluun vanhan simpukkakaulakorun kanssa. Vanhaan mustaan kehykseen laitoin Deseniolta taannoin saadun unisieppari-kuvan. Vaarin metsästä löytämä seitsemän piikkinen hirvensarvi pääsi taas pitkästä aikaa paraati paikalle. Kaktuslautasen koristelin myös gambiasta keräämillä kivillä ja simpukoilla. Murrettu oliivinvihreä aulassa jatkuu kivasti olohuoneessa viherkasvien muodossa. 

Pieniä muutoksia minulla on ollut mielessä eteisaulan suhteen, mutta en ole oikein varma että miten sen toteutan. Gambiasta ostetut ihanat puumaskit haluaisin jotenkin paremmin esille, ostaa uuden maton (mielessä olisi pyöreä matto!) ja pienen sivupöydän haluaisin myös ehkä vaihtaa toiseen pöytään, mutta katsotaan nyt. Minusta näyttää kuitenkin suht kivalta jo näin, vai mitä mieltä olet? :) 



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)