Pihlajat eivät hehku tänä syksynä aivan yhtä punasinaan kuin viime syksynä mutta tässä postaus viime syksyltä.
Muutama vuosi sitten tein pihlajanmarjoista hilloketta mutta nyt halusin päästä heti tekemään ja maistamaan. Tovin googlailtuani muistin oman mummunikin joskus tehneen pihlajanmarja vispipuuroa. Vispipuuro kuuluikin omaan lapsuuteen kuin nenä päähän ja siihen tuli jopa jonkinlainen yliannostus, mutta nyt se maistuukin taas taivaallisen hyvälle! :)
Muutama vuosi sitten tein pihlajanmarjoista hilloketta mutta nyt halusin päästä heti tekemään ja maistamaan. Tovin googlailtuani muistin oman mummunikin joskus tehneen pihlajanmarja vispipuuroa. Vispipuuro kuuluikin omaan lapsuuteen kuin nenä päähän ja siihen tuli jopa jonkinlainen yliannostus, mutta nyt se maistuukin taas taivaallisen hyvälle! :)
0.7l vettä
n. 5dl pihlajanmarjoja (putsattu)
1,5dl mannasuurimoja
2dl sokeria
Keitä pihlajanmarjoja vedessa n. 15min
Siivilöi mehu toiseen kattilaan.
Kuumenna mehu kiehuvaksi ja vatkaa mannasuurimot mehun joukkoon. Hauduta puuroa 15min.
Mausta sokerilla.
Tarjoa kuumana tai kylmänä, maidon kanssa tai sellaisenaan.
SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •
Lähetä kommentti
Ilahduta minua kommentilla! :)