SOCIAL MEDIA

OLOHUONEEN SININEN SYKSY

keskiviikko 3. lokakuuta 2018
Lankkupöytä olohuoneessa

Skandinaavisen boheemi


Sininen sisustus

Hejsan ja kivaa keskiviikkoa!
Sade ropisee mutta mulla ompi ollut hyvä päivä koska mulla on tänään ollut vapaapäivä. Pakko sanoa että nämä arkivapaat ovat kyllä ihan luksusta. Tällainen rauhallinen päivä ihan vaan yksin kotona siivoten ja ottaen rennosti sopivassa suhteessa lataa kyllä akkuja kivasti.

Vapaapäivinä intoudun yleensä myös sisustushaaveiluun. Very bad. Poden ihan kauheeta sisustus- ja shoppailuvimmaa tällä hetkellä. Mutta onneksi olen saanut hillittyä itseni enkä ostellut mitään.

Vähän muuttelin tuossa jo muutama viikko sitten olohuoneen sisustusta. Taas. Minä viis veisaan sisustustrendiväreistä ja toin vanhan sinisen renginkaapin takaisin olohuoneeseen ja sen mukana siniset tyynyt ja peitot. Tuntui että tila tarvitsi jotain väriä mutta ei mitään räikeätä. Tuo sininen on tarpeeksi neutraali mutta antaa kuitenkin tarvittavaa väriä. Ripustin myös vanhat paperipallot tuohon verhon eteen, mutta saa nähdä antaako Hemmo niiden olla rauhassa - hieman epäilen. Voisin kyllä joku päivä pitkästä aikaa käväistä Plantagenin kautta ja käydä hakemassa muutaman huonekasin olohuoneeseen. Haluaisin ison tyräkin olohuoneen nurkkaan (se vanha kuoli...) ja kultaköynnöksen vanhan kaapin päälle. Ehkä sieltä löytyisi jotain muutakin kivaa.


Onko teistä sininen ihan liian out sisustuksessa vai toimiiko se edelleen? :)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


2 kommenttia :

  1. Kotisi näyttää tosi viihtyiselle ja mukavalle. :)

    https://duniatoropainen.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :) ihanstuin kovin teidän makuuhuoneen oranssiraidallisiin- ja laamatyynynpäällisiin <3

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)