SOCIAL MEDIA

OLOHUONEEN SOHVAN VAALENNUS OPERAATIO

perjantai 19. lokakuuta 2018
Eilisessä postauksessa kerroin hieman sisustushaaveistani ja yhden pienen toiveen pääsinkin ihan yllättäin toteuttamaan heti tänään!

Olohuoneen sisustus

Skandinaavisen boheemi

Tinek Home sisustus

Olohuoneen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi

Olohuoneen sisustus Tine K

Boheemi olohuone

Meillä on olohuoneessa tuo iso tummanharmaa kulmasohva, joka ostettiin kun tähän taloon muutettiin ja se on edelleen minusta kiva mutta välillä tekisi mieli kyllä vaihtaa se pienempään ja vaaleampaan. Sohvan vaihto ei kuitenkaan ole vielä ajankohtinen, varsinkin kun vanha on vielä ihan hyvässä kunnossa eikä me siitä haluta luopua (kuulemma sitä ei saa hävittää koska tämän mies haluaa sitten joskus "pelihuoneeseen" :D ). 

Muutama vuosi sitten keksin kuitenkin hankkia sohvan päälle suuret harmaat lakanat, jotka toimivatkin oikein mallikaasti ja tekivät olohuoneesta ehkä astetta rennomman näköisen. Viime aikoina niitä en ole enään ottanut käyttöön koska alkoivat olla sen verran kuluneet. Eilisellä kauppareissulla iskin vahingossa silmäni vaaleanharmaisiin aluslakanoihin, jotka olivat kooltaan tarpeeksi isot ja niitä ostinkin sitten 3kpl meidän sohvan päällisiksi. 

Olohuoneen ilme muuttui heittämällä paljon vaaleammaksi ja pehmeämmäksi ja tunnelma muuttui taas astetta rennommaksi - mikä on minulle erittäin mieluisaa! :)  Vinkkinä siis että muutamalla kympillä saa siis vaihdettua sohvan väritystä ja koko olohuoneen tunnelmaa vain ostamalla suuret lakanat sohvan päälle. Ne suojaavat samalla sohvan omaa kangasta ja ne on helppo pestä, mikä varsinkin koirataloudessa ehdotonta. Hyvä vaihtoehto varsinkin silloin kuin ei sohvan vaihto tule kuuloon :)


Nyt hyppään itse sohvalle nauttimaan iltapäiväkaffet - ihanaa perjantaita! <3



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)