SOCIAL MEDIA

SISUSTUSHAAVEITA JA TO DO - LISTOJA

torstai 18. lokakuuta 2018
Heippahei!
Onnellisesti viettelin tänään vapaapäivää ja olenkin ottanut siitä kaiken irti! Mikä olisikaan parempaa kuin pyhittää se käymällä muun muassa kosmetologilla laittamassa taas ripset kuntoon sekä kaupassa, lueskellut blogeja, rapsutellut Hemmoa ja kuunnellut mun ihan lemppari podia Nonsense by Alexa ja Linda ihan rauhassa kahvin ääressä. Olen odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa. Koska viime kerralla tällaiset pidemmät vapaat menivät ihan hukkaan kun flunssan kourissa kärvistelin.

Syksyn sisustus haaveita

Tine K Home

Tine K sisustus

Sohvapöytä lankusta

Boheemi olohuone

Mutta sitten kun olen täällä kotona ja ihan ajan kanssa on niin minuun iskee yleensä kovin kova sisustus- ja remonttivimmainspis. Haha onko se edes sana? Ainoa ongelma tässä ehkä on vaan se että lompakko (ja mies) ei ehkä ole ihan yhtä innolla mukana :'D Ihanan ärsyttävää tällainen ylitsepursuava inspiraatio.

Kaikenlaista meillä kuitenkin olisi tehtävää -  ainakin haaveita ja to do-listoja. Minä itseasiassa tykkään tehdä sellaisia to-do-listoja vaikkakin en minä varmaan ikinä saa niistä kaikkea ruksittua ennen kuin on jo uudet haaveet ja to do - listat mielessä.

Tässä kuitenkin hieman tämän hetkisiä haaveitani ja tavallaan to do - listani!

Makuuhuone
- kalkkiseinän maalaus:
Kalkkimaali seinä koki kerran kovia kun mies vahingossa kaatoi appelsiinimehut seinälle, joten se pitäisi maalata uudestaan. Maalit löytyy mutta innostus puuttuu :'D

Vierashuone
- ikkunalauta ja huonekasveja:
Haaveilen vierashuoneeseen ikkunalautaa, mihin saisi huonekasveja! 

Kodinhoitohuone
- lattian maalaus:
Viime vuonna vähän ehostettiin kodinhoitohuoneen ilmettä vessaremppainnostuksen jälkijunassa ja jo silloin vähän juteltiin että kodinhoitohuoneen lattian voisi maalata tummaksi samaan henkeen kuin muutkin laattalattiat koska kokonaista remppaa huone ei kaipaa.

- uusi taso (ja sivusta täytettävä pesukone) ja pesuallas:
Kodinhoitohuoneen toimivuuden kannalta haluaisin hankkia uuden pesukoneen, joka olisi sivusta täytettävä. Kun pesukone olisi sivusta täytettävä, voitaisiin taso uudistaa ja lisätä tasoon iso pesuallas. Meillä on kodinhoitohuoneessa myös vessa ja sen yhteydessä käsienpesu allas, mutta kaipaisin sinne kuitenkin sellaisen isomman altaan juurikin siivoukseen ja remppaan sopivamman.

Vessa
- uusi valaisin:
Vessaan olen kaaveillut uutta kattovalaisinta. Varjostin löytyy jo omasta takaa mutta se itse lamppuosa on vielä ostoslistalla

Olohuone
- uudet sohvanpäälliset ja sohvatyynyt:
Voitaisiin oikeastaan kyllä vaihtaa koko sohvan mutta se ei kuitenkaan ole tarpeen niin yksinkertaisesti vanhat päälliset ovat tuntutuneet jo tulleet tiensä päähän ja haluaisin uudistaa ne.

- huonekasveja:
Harmittaa edelleen että menin tappamaan vanhan tyräkkini olohuoneesta. Ainakin sellaisen haluaisin olohuoneeseen :)

- valokuvakehys:
Olen jo pitkään halunnut seinälle muutaman valokuvat mutta kehykset ovat puuttuneet

Keittiö
Keittiön pintarempasta olenkin taitanut mainita jo moneen otteeseen ja kieltämättä se onkin pyörinyt mielessä vähän enemmänkin. Voisin niistä ideoista tehdä ihan oman postauksen joskus :)



Löytyykö muita sisustusvimmainspailijoita tai muuten vaan To Do - listailijoita? :)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Hyvä että löytyy muitakin innokkaita inspailijoita! :D

      Poista
  2. Kuulostaa tutulta! Sisustusinspiksiä löytyy myös tältäkin suunnalta. To do- lista on pitkä mutta aika on se mitä ei tahdo aina löytyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee muitakin! :D Niinpä aika on kyllä aina rajoite mutta itselle kyllä suurin on lomakko...

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)