SOCIAL MEDIA

VIERASHUONE ENNEN JA NYT

perjantai 5. lokakuuta 2018
Jee hauskaa perjantaita ja tervetuloa meidän vierashuoneeseen! :)


Vanha liinavaatekaappi

Tällaiselta näytti meidän vierashuoneessa joskus vuonna 2014. Kuten näette silloin se vielä vähän haki uomaansa.


Ja tähän ollaan nyt päästy.

Leikkisä sisustus

Leikkisä sisustus

Leikkisä sisustus

Työpiste sisustus

Sänkykatos

Työpiste

Meidän vieras-/ työ- / varastohuone on ollut aina sellainen pieni murheenkryyni koska huone on pieni ja sinne on pitänyt saada paljon toimintoja ja kaiken lisäksi vielä nätisti että silmäkin tykkäisi. Huoneessa onkin nähty paljon erilaisia ratkaisuja ja joskus huoneen ovi on yksinkertaisesti vaan ollut pidettävä kiinni (...kun se on toimittanut lähinnä varaston virkaa).

Kauan oli asiat myös niin että osa huonekaluista sopivat yhteen ja osa ei mutta nyt olen todellakin sitä mieltä että nyt alkaa vierashuoneen sisustus näyttää siltä miltä sen pitää ja kaikki huonekalut ja värit sopivat just eikä melkein! Ja kun vielä kun tässä taannoin kesällä hoksasin vähän muuttaa järjestystä niin alettiin hipoa minusta täydellisyyttä.

Vierashuoneessa meillä on aika pehmeä tunnelma ja sellainen leikkisä sisustus. Seinien väri huoneessa on sellainen utuinen punaiseen vivahtava beige, joka on kyllä todella kiva.

Ensin kun huoneeseen astuu sisään kiinnittää huomiota vanhaan sänkyyn, joka on vuorattu kasalla tyynyjä ja peittoja. Voisi olla vähän tietysti pedata paremmin, mutta tuolta se nyt suurimmaksi osaksi näyttää kun Hemmo sen petaa! :D Sänky on hetekatyylinen mutta siinä on ihanat puiset päädyt. Sängyn päädyssä roikkuu ihana sänkykatos ja sängyn yläpuolelle olen väsännyt jokinlaisen mobile-männynoksan valoilla ja kaikenlaisilla koristeilla. Ikkunan alla on vanha valkoinen arkku, jonka mieheni kanssa ostettiin ja restauroitiin yhdessä. Arkku on kyllä pelastus ja se syö sisälleen valtavan määrän lakanoita.

Työpöytä oli pitkään tähän huoneeseen sopimaton ennen kuin muistin että vanhempieni luota saattaisi löytyä sellainen vanha komeron ovi, joka oranssiin taittavalla värillään sopisi täydellisesti huoneen sisustukseen. Kiva työpiste saatiin siis aikaiseksi vanhasta 50-luvun komeron ovesta ja Ikean pukkijaloista. Työpöydän vieressä seinällä roikkuu vanha kirjasinlokerikko, joka löytyi Loviisan Wanhat Talot - tapahtuman aikana eräältä pihakirppikseltä.

Vanha ootrattu liinavaatekaappi, joka näkyy ensimmäisessä kuvassa löytyee viimeiseltä seinältä.eikä näköjään pääsyt tällä kertaa olenkaan kuviin mutta sieltä sekin edelleen löytyy.


Edelleen vierashuoneessa on pientä viilaamista mutta nyt minusta tuntuu että ollaan lähellä sitä mitä olen hakenutkin.




SAATAT OLLA MYÖS KIINNOSTUNUT POSTAUKSESTA KOTIMME KIRPPISHELMISTÄ
(täällä*)

TAI KESÄISESTÄ POSTAUKSESTA KUN VARASTOHUONE MUUTTUI TAKAISIN VIERASHUONEEKSI (täällä*)





Mitä mieltä olette muutoksesta vuosien saatossa? :)







SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •


Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)