SOCIAL MEDIA

HARMAAN PÄIVÄN MAKUUHUONE JA VINKKI MARRASKUUN PIMEYTEEN

torstai 15. marraskuuta 2018
Makuuhuoneen sisustus
Harmaat ornamenttikuvioiset lakanat ovat H&M:ltä. Tykkään tosi paljon lakanoista jotka ovat kaksivärisiä molemmilta kuten nämä. Väriä voi vaihtaa kääntämällä ja se tuo kivaa kontrasti petaukseen. Tässä tosin vielä petaamatta...

Makuuhuoneen sisustus       Afrikkalaiskorit

Sänkykatos

Heijpsan! 
Eilen pilkahti aurinko mutta tänään ollaan takaisin perus harmaassa ja pilvisessä. Valehtelisin jos väittäisin ettenkö kaipaisi muutamaa valoisaa lisätuntia päivään tai sitä että päivällä ei tarvitsisi valoja sytyttää ollenkaan mutta ei tämä oikeastaan minua kovasti sen enempää haittaakkaan. Asenne ratkaisee aika paljon ja aivan kohta se taas muuttuu ja pikku hiljaa päivät pitenevät. Helmikuussa sen jo viimeistään alkaa huomaamaan.

 Ajatella että ollaan jo puolessa kuussa. Marraskuu on mennyt niin nopeasti ettei sitä ehdi edes tajuta miten pimeätä onkaan. Marraskuumme onkin ollut täynnä tekemistä - ollaan ehditty käydä reissussa (reissupostaus Irlannista täällä*), vietetty isänpäivää (isänpäivän rexkakku ohje täällä*) ja loppukuun kalenterikin näyttää aika täydeltä joten veikkaampa että aika äkkiä ollaankin jo sitten joulukuussa ja sitten alkaa se jouluhössötys oikein kunnolla :)


Vinkkini marraskuun pimeyteen onkin että pitäkää itsenne kiireisinä niin ei sitä ehdi edes miettiä pimeyttä!


Sänky on kyllä vielä petaamatta mutta tänään ollaan Hemmon kanssa muuten siivoiltu oikeen urakalla niin että sormia kihelmöi edelleen. Kuka täällä meillä oikeen sotkee näin paljon? Viikonloppuna olisi tiedossa nimittäin vähän aktiviteettipäivää ystäväporukalla keilauksen ja illanistujaisten merkeissä meillä - jee!


Nyt petaamaan se sänky ja pyykkäämään ja ehkä olen myös ansainnut kahvin - nähdään taas! 💟



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)