SOCIAL MEDIA

KESKIVIIKON HYGGEILYT

keskiviikko 21. marraskuuta 2018
Heippa! Voi kuinka tykkäänkin näistä arkivapaista. Nautin siitä kun saan olla yksin (tai no jos Hemmoa ei lasketa?:D) ja tehdä asioita juuri siinä tahdissa kuin itsestä tuntuu ja sitten illaksi on taas kiva saada seuraa. Tänään ollaan siis Hemmon kanssa nautittu kirpsakasta pakkaspäivästä kotona kynttilöin ja takkatulin niin kuin oikean hyggeilijän kuuluukin! :D

Suomalainen koti

Skandinaavisen boheemi sisustus

Olohuoneen sisustus

Tumma sisustus

Kasvit sisustuksessa

Skandinaavisen boheemi

Meillä mennään vielä ihan talvisessa sisustuksessa enkä ole vielä päässyt oikeen joulumoodiin. Mutta onneksi tykkään tosi paljon tästä syksy/talvisesta sisustuksesta. Mitään suuria muutoksia ei ole tapahtunut pitkään aikaan mutta muutama viikko sitten sain äidiltä ihanan ruskean lampaantaljan ja kotiutin muutaman uuden tyynyn sohvalle. Ja tietysti tuon edellisessä postauksessa mainitsemani begonian mikä toistaiseksi saa olla tuossa olohuoneen pöydällä ilostuttamassa värillään. Luulen että sitten kun saan hankittua vierashuoneeseen sen ikkunalaudan niin se saa muuttaa sinne.

 Viikonloppuna voisi kuitenkin vähän aktivoitua joulun suhteen ja kaivaa kaapista ne joulutähdet ja maistella ehkä glögiä niin ehkä se siitä sitten lähtee. Muutaman viikon päästä minulla on lomaa, joten silloin pääsen ehkä toteuttamaan taas itseäni, ideoitani ja ylitsepursuavaa luovuutta.

Ollaan muutaman kerran miehen kanssa puhuttu että vaihdettaisiin keittiön pöytä ja nyt olenkin iskenyt silmäni yhteen. Pitää vaan toivoa että se olisi hyvä ja saisin kotiutettua sen pian. Mutta ehkä siitä sitten myöhemmin lisää ;)


Ihanaa keskiviikkoa! 💘⛄




SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)