SOCIAL MEDIA

PUNAISEN MATON PAIKKA

keskiviikko 7. marraskuuta 2018
Taas ollaan koko syksy saatu nauttia Suomen Kaunein Koti - ohjelmasta telkkarista, mikä onkin minun ihan suosikki sisustusohjelma. Vaikka minusta koteja ei voi tavallaan edes vertailla toisiinsa tai kilpailla ja tavallaan se konsepti että joku arvostelee kotiasi ei ole mieleeni niin silti tykkään ohjelmasta tosi paljon ja juju on siinä että on ihanaa nähdä erilaisia koteja. Ohjelma antaa itselle super paljon inspiraatiota sisustamiseen vaikka tyyli olisikin ihan erilainen kuin oma.

Ohjelmassa asukkaat valitsevat kodissaan suosikki paikkansa, johon sijoitetaan punainen matto ja siitä innostuneena ajattelin itsekkin valita oman punaisen maton paikan kotoa.

Olohuoneen sisustus

Kalkkimaali seinät

Skandinaavisen boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Minusta se on meillä meidän olohuoneessa - mikä ei varmasti ole yllätys.
Olohuone on meidän kodin sydän. Sohvamme on iso ja muhkea ja kutsuva kaikkine pehemine tyynyineen, peittoineen ja taljoineen. Sinne onkin mukava käpertyä varsinkin näin pimeänä ja kylmänä vuoden aikana. Olohuoneessa tapahtuu lähes kaikki tekeminen meillä. Sinne kokoonnumme työpäivän jälkeen vaihtamaan kuulumisia, katsomaan suosikkisarjoja ja kokoonnumme suurelle sohvalle vieraiden kanssa. Hemmo rakastaa myös isoa sohvaa, joka tuntuu olevan sille kuin suuri pomppulinna-pallomeri :D

Tykkään siitä että keittiömme on avonainen ja on suorassa yhteydessä olohuoneeseen ja tekee siitä sellaisen tupamaisen. Rakastan myös syvästi tuota kalkkimaali seinän matta harmaata sävyä ja sitä miten se tuo ihanaa kontrastia korkeakiilto kalusteisiin sekä ihanaa ruskeaa vanhaa kaappia vasten. Harmaa kalkkimaali myös tekee sen että kellertävä laminaattilattiakaan ei ole niin tunkkainen vaan oikeastaan ne kaksi tuovat juurikin toistensa hyvät puolet esiin. Olohuoneessa on myös ihanat isot ikkunat (kun ne pitäisi pestä toivoisi ettei niitä olisi ollenkaan :D), jotka tuovat valtavasti valoa huoneeseen vaikka olisikin harmaata ja pimeätä kuten tänään harmaana marraskuisena keskiviikkona. Kruunujalokivi ja rakkauteni on olohuoneessamme tietenkin uusi sohvapöytämme, joka tehtiin vanhasta riihen lankusta. 

Olen siinä mielessä ehkä monen kanssa eri mieltä siitä että telkkari on ruma ja se pitää yrittää sijoittaa niin ettei sitä juurikaan huomaa. Meillä katsotaan kuitenkin telkkaria, sillä pelataan, kuunnellaan musiikkia ja on mukana joka päiväisessä elämässä, joten minusta olisi aivan älytöntä yrittää sitä piilottaa niin että sen käyttämisestä tulisi epäkäytännöllistä ja vaikeata. Periaatteeni onkin siinä että jos ei pysty piilottamaan kunnolla niin sitten sitä korostetaan ja siksi telkkari onkin sijoitettu paraatipaikalle keskelle seinää ja sen ympärille on katseenvangitsijanomaisesti valittu korkeakiiltoiset mustat tv-pöydät, kaiuttimet sekä dvd-hylly kehystämään sitä.



Illalla tulee taas uusi jakso Suomen Kaunein Koti -ohjelmasta - jee! 
Mikä on Sinun kodin punaisen maton paikka? :)



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

2 kommenttia :

  1. Oi kuinka ihana ja tunnelmallinen koti teillä. Sama juttu täällä, että avokeittiö ruokatilaan ja olohuoneeseen tuo avaruutta, on kätevää ja tosi kivan näköistäkin.

    Ihanaa uutta viikkoa ja kiitos kun liityit blogin lukijaksi. Alan seuraamaan blogiasi Bloglovinin kautta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) olen etsinyt uusia blogeja seurattavaksi ja aina välillä löytyy helmiä. Tykkäsin niin teidän sisustuksesta vaikka kuten jo sanoin se onkin hyvin erilainen kuin meillä niin kuitenkin inspiroiva! Kiva että jäit seuraajaksi :)

      Poista

Ilahduta minua kommentilla! :)