SOCIAL MEDIA

SISUSTUSKYSYMYKSET

maanantai 26. marraskuuta 2018
Hyvää maanantaita kaikille!
Tänään olen ollut ahkera ja sain vihdoin ja viimein siivottua vaatehuoneen. Se on ollut kaaos ties kuinka ja kauan. Se on jännä miten vaatehuoneeseen kertyy sitä tavaraa - vähän hyllyjä sieltä ja listanpätkiä täältä. Ei se vieläkään ole ihan kuosissa mutta ainakin parempaan päin. Se huono puoli tässä meidän kodissa on se ettei ole yhtään ns. vinttitilaa. Sellaista kuivaa säilytystilaa juurikin vaatteille, ehkä rakennustarvikkeille, matkalaukuille sun muille sellaisille mitä ei tarvitsisi koko ajan mutta ne olisi kuitenkin hyvä säilyttää ja etenkin kuivassa. Ehkä sellainen pitää tehdä tuonne välikattoon...

Tänään ajattelin vastailla hieman sisustuskyskymyksiin, jotka bongasin Valkoinen Harmaja- blogista taannoin. 

Enjoy! :)

Tumma sisustus

Boheemi sisustus

Skandinaavisen boheemi sisustus

Sisustusblogi

Kuvaile kotiasi kolmella sanalla.
Rento, kotoisa ja keidas.


Mikä sai sinut valitsemaan juuri tämän kodin?
Tämän kodin pohja oli nerokas ja rakastuin tämän talon tuoksuun. Luulin pitkään tuoksun olevan jokin pesuaine, mutta se olikin tämän talon oma tuoksu <3 sellainen raikas ja puhdas hieman tuoreen puun tuoksu. Harmi että tuoksuun tottuu ja sen huomaa vaan jos on kauan kotoa pois.


Millainen sisustaja olet?
Kokeileva. Olen käynyt sisustusmakuni kanssa äärilaidasta toiseen ja kokeillut itseni eteenpäin. Ja tässä sitä nyt ollaan jossain skandinaavisen ja boheemin välimaastossa. En arkaile edelleenkään kokeilla asioita - sillähän sen vain näkee.


Mikä on kodissasi parasta?
Iso olohuone avokeittiöllä.


Mistä sisustusesineestä et luovu?
Rakastan yli kaiken kotimme vanhoja huonekaluja ja niistä en aio luopua mistään hinnasta.


Miten kiinnostuit sisustamisesta?
Olin jo lapsena hyvin kiinnostunut sisustamisesta ja oman huoneen huonekalut vetivätkin aikamoista karuselliä :D 


Minkälainen äänimaailma on kodissasi?
Rauhallinen. Kahden aikuisen ihmisen ja koiran taloudessa ei kovaa meteliä ole juuri koskaan.

Mitä sisustusostosta kadut?
En kyllä osaa sanoa...kaikki ostokset ovat kuitenkin olleet sillä hetkellä mieluisia vaikka tänä päivänä ei enää miellyttäisikään niin paljoa. En myöskään paljoa säästele sellaisia huonekaluja mistä en enään pidä vaan ne menevät kiertoon heti kun siltä alkaa tuntua.


Mistä esineestä haaveilet?
Haha vaikka ja mistä. Uusista sohvista, taulusta, matoista, valaisimista... Tällä hetkellä minulla on ihan hirmuinen sisustusinnostus ja haluaisin ostaa kaikenlaista uutta :D


Mitä koti kertoo sinusta?
Toivottavasti se kertoo sen että olen lämmin ja mukava. Toivon että siinä myös näkyy inspiraationi sisustamiseen.


Mitä sisustusratkaisua kodissasi ei nähdä?
Tämä on hurjan vaikea kysymys koska monet kontrastit ja vastakohdat näyttävät sisustuksessa äärimäisen hyvältä ja tykkään itsekkin käyttää sisustuksessa kontrasteja. Ensimmäisenä tuli mieleen kuitenkin 60-70-luvun retro kirkkaat kankaat ja värit (ehkä jotain tällaisia kuoseja?) eivät sovi lattiasta kattoon sisustettuna tähän taloon ollenkaan mutta en allekirjoita etteikö pieninä esineinä tai kuoseina voisi sopia.



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle •

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)