SOCIAL MEDIA

JOULUN SISUSTUSVÄRIT

maanantai 10. joulukuuta 2018
Harmaata maanantaita!
Eletään kyllä ihan selvästi vuoden pimeintä aikaa kun päivälläkin on niin pimeätä että pakko laittaa valot päälle jos meinaa jotain nähdä. Kohta kuitenkin tämäkin kääntyy taas toisin päin ja jo tammikuun lopussa tai helmikuussa huomaa jo selvästi päivän pidentymisen.

Joulun sisustus

Tumma joulusisustus


Joulukoti

Joulu sisustus


Joulusisustus

Joulun sisustus näyttää meillä nyt hyvin todennäköisesti tältä.
Tänä vuonna mennään siis aika tummasti ja hyvin maltillisesti koristaen. Mieleni siis koristelun suhteen ei siis ole muuttunut. Muutamaa koristetta yritin mutta otin ne pois seuraavana päivänä. Vaikka niin kovin rakastan joulukoristeita ja ihania joulukoteja niin jotenkin en osaa omassa kotona sellaista sisustaa. Se alkaa ahdistamaan tosi nopeasti. Olen ehkä enemmänkin talvisisustaja kuin joulusisustaja.

 Sinistä, valkoista, harmaata ja havunvihreää. Sininen hiipi vaivihkaa sisustukseen jo syksyllä ja tykkään edelleen utuisen tummansinisen tuomasta kontrastista mustan, harmaan, valkoisen ja ruskean kanssa. Se tuo pientä vivahdetta tavallaan sellaiseen värittömyyteen. Vaikka onhan nuo muutkin värejä. Löysin H&M:stä pyöreän piknikpeiton (vai oliko se pyyhe? Hups :'D) mitä piti kyllä ottaa käyttöön ihan piknikpeittona mutta huomasin heti kun otin sen paketista että sehän sopisi väreiltään, kuivoiltaa ja muodoiltaan ihan täydellisesti olohuoneen pöydän päälle. Nyt tämä pyyhepeitto on meillä pöytäliinana mutta ihan sama, se on täydellinen siinä! :D

Nyt kun tähdet ikkunoissa ja ovissa, hyasintit ja jouluruusut pöydillä niin enään puuttuu vaan joulukuusi. Se onkin minusta se kaikista komein joulukoriste ja se viimeistään kruunaa tämän meidän koruttoman joulun eikä joulu minusta vaadikkaan sen enempää.



Iloa alkavaan viikkoon!



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle • 

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)