SOCIAL MEDIA

JOULUN TUNNELMAA

keskiviikko 26. joulukuuta 2018
Aurinkoista Tapaninpäivän aamua!
Aamu on valjennut niin kauniina ja taivas on vaaleansininen. Voiko joulu saada parempaa päätöstä? 

Joulun tunnelmaa

Joulu sisustus 2018

Yksinkertainen joulusisustus

Joulu sisustus

Joulu sisustus

Joulu sisustus 2018

Joulu sisustus 2018

Valkoiset liljat

Joulu sisustus 2018

Joulu sisustus keittiö

Joulukimppu

Joulu sisustus

Tänä vuonna meidän joulun sisustus oli maltillinen niin runsaudeltaan kuin väriltään. Paperitähdet, joulukukat, kynttilät, havuoksat ja pieni joulukuusi (joka jo kovasta joulunjuhlimisesta hieman vinossa :D) ajoivat asian loistavasti eikä sitä edes kaivannut mitään enempää. Meillä oli aikaisemmin muovikuusi mutta muutama vuosi sitten näin oman pihan perällä pienen kuusen ja otin sen silloin meille joulukuuseksi ja sen jälkeen meillä on ollut aina aito kuusi. Olen tykästynyt tuollaisiin pieniin kuusiin, meidänkin on vain ehkä reilun metrin mittainen. Kuusen olen jo monta vuotta koristellut samoilla koristeilla; valkoisilla palloilla, itsetehdyillä valkoisilla tähdillä ja olkikoristeilla ja minusta meidän kuusi on vuosi toisensa jälkeen aina yhtä söpö :) Kuusen jalkana meillä on toiminut tuo iso ruskea pullo (mikä tekee sen että välillä se kuusi on vähän kallellaan kun hurjasti juhlitaan :D).

Instagram-/blogikuplassani olen ihastellut kaikkia ihania joulukimppuja amarhylliksistä mutta itse en niitä leikkokukkana mistään löytänyt mutta kyllä nämä valkoiset liljatkin olivat aivan yhtä kauniita ja sopivat niin täydellisesti tuohon harmaaseen pyöreään maljakkoon - ja ruskealle pyöreälle pöydälle!

Meillä joulusisustus ja joulukuusi pysyvät yleensä ainakin Uuteen Vuoteen saakka mutta useimmiten ajanpuutteen vuoksi se venähtää loppiaiseen. Mutta minusta se on ihan fine, me tuodaan joulukuusi yleensä sisään vasta muutama päivä ennen joulua niin ei siinä olisi järkeä heittää sitä mäkeen heti Tapaninpäivänä. Tähdet me pidetään kuitenkin ikkunassa vielä pitkään helmi-maaliskuulle yleensä ennen kuin vaihdan ne takaisin ikkunavalaisimiin. 


Millainen oli teidän joulusisustus tänä vuonna ja koska teillä lentää kuusi ulos? :)


Ihanaa Tapaninpäivää kaikille ja mukavia välipäiviä <3



SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle • 

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)