SOCIAL MEDIA

MUISTOT JOULULAHJOIKSI + ALENNUSKOODI

keskiviikko 12. joulukuuta 2018
Yhteistyössä: Rajala Pro Shop

Heippahei ja hauskaa keskiviikkoa!
Tiedättekö muuten sen tunteen kun löytää vanhan valokuva-albumin ja sitten sitä jumittaa selaamaan sitä tunti tolkulla? :)

Muistan nuorempana viettäneeni lukuisia tuntia selaten vanhempien vanhoja valokuvia kellarissa. Jokin niissä kiehto kovasti ja olenkin ollut varsin innokas valokuvaaja siitä asti kun 12-vuotiaana sain ensimmäisen oman kamerani. Se oli sellainen pieni ja halpa filmikamera. Sillä monta vuotta kuvailin ja aina yhtä jännittävää oli käydä valokuvia teettämässä.

Tämä legendaarinen kamera oli myös mukana rippileirillä Virossa. Silloin kamera veteli jo viimeisiä ja sen jälkeen kamera taisi vaihtua digikameraan eikä sen jälkeen kuvia ei olekkaan tullut teetettyä juuri ollenkaan - mikä on kyllä todella harmi. Minulta taitaa löytyä vaan yksi valokuva-albumi kotoa ja sekin päivitys on jäänyt sinne 90-luvulle.

Canvastaulut Rajala Pro Shop

Digikuvat paperikuviksi

Rajala Pro Shop kuvapalvelut

Valokuvat albumiin

Rajala Pro Shop

Yhteistyön merkeissä Rajala Pro Shopin kanssa päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja teetättää valokuva-albumillisen vanhoja valokuvia* nuoruusvuosilta tähän päivään ja tehdä niistä oikeat albumit! Koska minun lähes kaikki nuoruusajan kuvat löytyvät digimuodossa tietokoneelta niin Rajala Pro Shopin kuvapalvelun kautta pystyi helposti tilaamaan digikuvista paperiversiot kuin valokuvakalenterin mutta niistä olisi voinut myös teetättää halutessaan suurennokset, kuvakirjat kuin canvastaulut!

Tilaaminen käy helposti luomalla asiakastili, valitsemalla tuote ja sen jälkeen lataamalla kuva ohjelmaan. Ohjelma asettelee kuvan automaattisesti mutta sitä pystyy silti vielä kääntämään ja rajaamaan oman mielen mukaan sekä valitsemaan haluatko kuvat kirkkaalle paperille vai mattapaperille. Ohjelma myös ilmoittaa oranssilla huutomerkki-symbolilla että jos valitun kuvan laatu on suositusta heikompi. Tämän jälkeen kun olet tyytyväinen niin ei muuta kuin tilaa ja vahvista ja kuvasi siirtyvät suoraan ostoskoriin. Tässä vaiheessa voi vielä jatkaa ostoksia.

Muistot ja valokuvat sopivat loistavasti joululahjoiksi ja suosikkini on ollut jo monena jouluna antaa mummolleni valokuvakalenteri* joululahjaksi. Kalenteri sopii tietenkin myös vaikka omille vanhemmille tai vaikka kummitädille annettavaksi. Kalenterin teemaa voi vaihdella vuosittain, välillä voi olla uusia kuvia ja seuraavana vuonna voi olla vaikka vanhoja kuvia. Tai mikä olisikaan kivempi joululahja ystävälle kuin itseväsätty valokuva-albumillinen tai miksei valokuvakalenterillinen nuoruusajan kuvia?


Alennuskoodi:
Minä sain siis päivitettyä valokuva-albumini 2010-luvulle - wuhuu! :D
Jos sinäkin haluat päivittää valokuva-albumisi tähän päivään tai ehkä tilata joululahjaksi muistoja omista valokuvista saat lukijanani alennuskoodilla I40N1 20% alennuksen Rajala Pro Shopin kuvapalvelun tuotteista!



*valokuvat ja valokuvakalenteri saatu blogiyhteistyön kautta





SEURAA BLOGIA
• facebook • instagram • bloglovin • blogit.fi • blogipolku • blogjungle • 




Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentilla! :)